Μάρτιος 16, 2020

«Vampires»: το Netflix θα γεμίσει με βρικόλακες που μιλούν γαλλικά

Η σειρά που θα είναι διαθέσιμη για streaming από την Παρασκευή 20 Μαρτίου, μας μεταφέρει στην κοινότητα των βαμπίρ του Παρισιού.

Αν διψάς ακόμη για αίμα μετά το «Dracula», το Netflix φέρνει μια καινούργια νεανική σειρά τρόμου, που εκτυλίσσεται στις σκοτεινότερες γωνιές του Παρισιού. Στη νέα παραγωγή της πλατφόρμας σε γαλλικό έδαφος με τίτλο «Vampires», η κεντρική ηρωίδα είναι η 16χρονη Ντοϊνά, που ανακαλύπτει ότι είναι μισή άνθρωπος και μισή βαμπίρ. Η έφηβη παλεύει με τις νέες δυνάμεις της και την αναταραχή που φέρνει η αποκάλυψη στην οικογένειά της, ενώ ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει μια εχθρική μυστική κοινότητα βαμπίρ που την καταδιώκει.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τιερί Ζονκέ και έχει έντονο το αστυνομικό στοιχείο. Οι πρωταγωνίστριες είναι δύο ηθοποιοί με αναγνωρισιμότητα στη Γαλλία. Το ρόλο της Ντοϊνά ερμηνεύει η Ουλαγιά Αμαμρά, που ξεχώρισε το 2017 κερδίζοντας το César της πιο υποσχόμενης νέας ηθοποιού για την ταινία «Divines», ενώ τη μητέρα της υποδύεται η Σουζάν Κλεμάν, που έχει εμφανιστεί σε ταινίες του Ξαβιέ Ντολάν και στη δεύτερη σεζόν του «Versailles». (φωτογραφίες: Emmanuel Guimier)

Δες το τρέιλερ της σειράς «Vampires»: