Φεβρουάριος 12, 2020

Τσικνοπέμπτη στο Μουσείο Ακρόπολης με άφταστη θέα, παϊδάκια και πιάνο

Η παράδοση να γιορτάζεται η Τσικνοπέμπτη στο εστιατόριο του μουσείου συνεχίζεται και φέτος κρεατοφαγικό μενού και ζωντανή μουσική.

Το έχουν κάνει παράδοση στο Μουσείο της Ακρόπολης να προσαρμόζουν το μενού του εστιατορίου στο κρεατοφαγικό έθιμο της Τσικνοπέμπτης και να προσφέρουν μια εναλλακτική, κομψή πρόταση για την Τσικνοπέμπτη.

Αυτή η πρόταση περιλαμβάνει προνομιακή θέα στον Ιερό Βράχο, μουσική με πιάνο και ελληνικές κυρίως γεύσεις. Στα κυρίως πιάτα, το μενού περιλαμβάνει: παϊδάκια αρνίσια στη σχάρα με μηλόξυδο και πατάτα ρουστίκ, μπιφτέκια αρνίσια στη σχάρα με τζατζίκι, πίτες και πατάτες ρουστίκ, νανάκι κοτόπουλο «alla diavola» με citronette και πατάτες ρουστίκ, ποικιλία από λουκάνικα, μπριζολάκια χοιρινά στη σχάρα με πατάτες baby και χόρτα εποχής, και ποικιλία κρεατικών.

Μοντέρνα πιάτα όπως το μιλφέιγ από φιλετάκια μοσχαρίσια με αφράτο ψωμί στη σχάρα, πέστο ντομάτας, κατσικίσιο τυρί και σπανάκι ή η ποικιλία μανιταριών king oyster στη σχάρα με citronette και κρέμα τυρί με άρωμα τρούφας, μαζί με αλοιφές και γαλακτομπούρεκο για επιδόρπιο, συμπληρώνουν τον κατάλογο.

Το εστιατόριο θα λειτουργεί κατ’ εξαίρεση από τις 20:00 μέχρι τα μεσάνυχτα και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες (στο 2109000915).