Μάρτιος 23, 2020

To «The Mire» είναι η σειρά του Netflix που μοιάζει με το «Twin Peaks» και το «Dark»

Αυτό το αστυνομικό θρίλερ, που διαδραματίζεται σε μια πολωνική πόλη τη δεκαετία του 1980, θα είναι διαθέσιμο για streaming από την Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Το «The Mire», η καινούργια σειρά που κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Τετάρτη 25 Μαρτίου, είναι το καλύτερο σκανδιναβικό αστυνομικό νουάρ χωρίς να είναι από τη Σκανδιναβία! Σε μια μικρή, ξεχασμένη από το θεό πολωνική πόλη τη δεκαετία του 1980, μία πόρνη και ένας κομμουνιστής ακτιβιστής βρίσκονται δολοφονημένοι. Δύο δημοσιογράφοι με διαφορετική ατζέντα θεωρούν ελλιπή την ενασχόληση της αστυνομίας με την υπόθεση και έτσι αποφασίζουν να την ερευνήσουν εκείνοι.

Η σειρά είναι μια (ακριβή) πολωνική παραγωγή της πλατφόρμας Showmax, που αποκτήθηκε από το Netflix στο πλαίσιο της επέκτασής του σε αγορές όλου του κόσμου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των δύο δημοσιογράφων ο Αντρέι Σεβερίν, που βραβεύτηκε στο Βερολίνο το 1980 για την ερμηνεία του στην ταινία «Ο Μαέστρος», και ο νεαρός Νταβίντ Ογκρόντνικ, που κέρδισε βραβείο ανερχόμενου ηθοποιού και αυτός στο Βερολίνο.

Δες το τρέιλερ της σειράς: