Μάιος 21, 2020

Το Bolivar μπαίνει στους νέους καλοκαιρινούς ρυθμούς με ένα χαλαρό βραδινό event

Με μουσικές επιλογές του βετεράνου Christo Z, το beach bar στην Ακτή του Ήλιου υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό, αφού δεν προβλέπεται τουλάχιστο μέχρι τα μέσα Ιουλίου να γίνουν club events όπως τα ξέραμε. Με τα νέα ήθη των αποστάσεων και των κανόνων προσωπικής υγιεινής, το Bolivar Beach Bar θα ανοίξει από τη Δευτέρα 25 Μαΐου ρίχνοντας το βάρος στο φαγητό, τον καφέ και το ποτό. Επειδή όμως αγαπάει την ηλεκτρονική μουσική, θα φιλοξενήσει στην εναρκτήρια βραδιά του από τις 9 μ.μ. το βετεράνο Χρήστο Ζωγόπουλο στα decks, που θα επιλέξει πιο χαλαρά, downtempo κομμάτια. Μαζί με τον Christo Z μουσική θα παίξει και ο Steph.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι λόγω του μεγάλου εξωτερικού χώρου, τα τραπέζια θα τοποθετηθούν σε αποστάσεις ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που προτείνουν οι ειδικοί, ώστε το κοινό να διασκεδάσει με ασφάλεια. Μάλιστα, η επιχείρηση δεν θα εξαντλήσει τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος για μέγιστο αριθμό πελατών που μπορούν να φιλοξενηθούν, γι’ αυτό προτείνει να κάνεις κράτηση για να εξυπηρετηθείς καλύτερα.

Ζητώντας από τους πελάτες να σεβαστούν τις οδηγίες των ειδικών και να συνεργαστούν με το εκπαιδευμένο προσωπικό, το Bolivar εκφράζει την ελπίδα ότι «τηρώντας τους κανόνες θα μπορούμε να διασκεδάσουμε σύντομα μαζί όπως και πριν».