Ιούνιος 2, 2020

Το Baba Au Rum καλωσορίζει το καλοκαίρι με νέα κοκτέιλ και χαμηλότερες τιμές

Το ηλιόλουστο μενού βασίζεται στα φρέσκα φρούτα, στα καλύτερα αποστάγματα και στις tiki συνταγές, ενώ τα κοκτέιλ είναι διαθέσιμα και για takeaway.

Ο Θάνος Προυνάρους συνεχίζει να δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν τα μπαρ για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες μετά το lockdown και να ξανασκεφτούν τι θέλουν να προσφέρουν στον κόσμο. Αφού ξεκίνησε το delivery, που έκανε πάταγο, τώρα το Baba Au Rum λανσάρει έναν καινούργιο κατάλογο με χαμηλότερες τιμές, αποστάγματα εξαιρετικά και ποτά φρουτένια κι εξωτικά, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και δεν θα σε μπερδέψουν με τεχνικές και φιλοσοφίες. Η μόνη ιδέα είναι ότι ζούμε ένα καλοκαίρι που θα το θυμόμαστε με ιδιαίτερο τρόπο, και ότι οι άνθρωποι του 31ου καλύτερου μπαρ στον κόσμο θέλουν να το κάνουν πιο όμορφο αλλά και να σου θυμίσουν πως τα μπαρ είναι εδώ για να κρατάνε τη χαρά και την αισιοδοξία ψηλά.

Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει 11 κοκτέιλ, τα 7 από τα οποία είναι best sellers προηγούμενων καταλόγων: δεν θα σου λείψει, λοιπόν, το βοτανικό Les Fleurs Du Mal, το αυθεντικό Mai Tai, που σερβίρεται απαράλλαχτο από το 2009, και το Baba’s Zombie με τα πέντε διαφορετικά ρούμια.

Οι καινούργιες προτάσεις είναι το Siniore Garibaldi, ένα aperitivo που θα σε κάνει να ξεχάσεις το Negroni, το Teasin ’n’ Slidin με ρούμια από την Κούβα και τη Μαρτινίκα, πεπόνι, τζίντζερ και λεμόνι, το Love the Sunshine όπου η φρεσκάδα της μαστίχας Skinos δένει ιδανικά με το ροδάκινο, και το Days of Summer, που αποτυπώνει την αίσθηση του καλοκαιριού σε ένα ποτήρι με μοσχάτο τραγανό λευκό κρασί, ελληνικά αποστάγματα σταφυλιού, καρπούζι και εσπεριδοειδή.

Το μενού θα το βρεις τυπωμένο σε 100% ανακυκλωμένο χαρτί μιας χρήσης ώστε να να το κρατήσεις αναμνηστικό, ενώ όλα τα κοκτέιλ μπορείς να τα πάρεις takeaway σε ακόμη χαμηλότερη τιμή και να συνεχίσεις τη βόλτα στο κέντρο.