Απρίλιος 12, 2020

Τα καλύτερα βίντεο για να κάνεις γυμναστική με τα παιδιά σου στο σπίτι

Η καραντίνα θέλει εκτόνωση ενέργειας και φροντίδα για το σώμα, που προσφέρουν αυτά τα βιντεο-προγράμματα οικογενειακής γυμναστικής.

Όλοι, γονείς και παιδιά, έχουν στρες αυτή την περίοδο και θέλουν να εκτονώσουν την ενέργειά τους τώρα που είναι κλεισμένοι στο σπίτι. Γιʼ αυτό, οι ειδικοί συμβουλεύουν τις οικογένειες να βάλουν στην καθημερινότητά τους τη γυμναστική. Εμείς βρήκαμε βίντεο στο YouTube που προσφέρουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, ώστε να γίνει αυτή η δραστηριότητα διασκεδαστική τόσο για τα μικρά όσο και για τους μεγάλους. Να σημειώσουμε ότι τα βίντεο είναι στα αγγλικά αλλά και ότι συστήνεται η συμβουλή γιατρού.

 

Little Sports

Αυτό το κανάλι στο YouTube παρουσιάζει ασκήσεις ενδυνάμωσης και διατήρησης σε φόρμα μέσα από μια σειρά με animated βίντεο.

 

The Body Coach TV

Μέσα στην καραντίνα, ο Βρετανός γυμναστής Joe Wicks έχει ανεβάσει μία σειρά σύντομων προγραμμάτων με ασκήσεις που θα ενισχύσουν το σώμα και την αυτοπεποίθηση των παιδιών.

 

POPSUGAR Fitness

Σε ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια του YouTube για γυμναστική ενηλίκων, παρουσιάζεται και αυτό το οικογενειακό πρόγραμμα με αερόβιες ασκήσεις.

 

Workout Hotel

Επαγγελματίας γυμνάστρια και μητέρα τριών παιδιών, η Karen Vizueta παρουσιάζει στο κανάλι της προγράμματα οικογενειακής εκγύμνασης.