Ιούνιος 1, 2020

Όλα όσα ετοιμάζει το Island για να περάσουμε υπέροχα το φετινό καλοκαίρι

Ανανεωμένο ως προς τη διαμόρφωση, τα μενού και τα σταθερά events, το κοσμικό «νησί» της αθηναϊκής ριβιέρας κάνει opening την Πέμπτη 4 Ιουνίου.

«Μαζί θα περάσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι» υπόσχονται οι άνθρωποι του Island και ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν την Πέμπτη 4 Ιουνίου με ένα φαντασμαγορικό πάρτι έναρξης της σεζόν. Ανανεωμένος είναι ο χώρος, που διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών για υψηλό επίπεδο ελέγχου και ασφάλειας, εστιάζοντας στη συγκλονιστική θέα, μεταφέροντας την μπάρα, τοποθετώντας το DJ booth σε νέο σημείο και δημιουργώντας ένα backstage area.

Ο Cj Jeff είναι ο πρώτος καλεσμένος στο κυριακάτικο απογευματινό πάρτι Jafari

Κάθε Τρίτη, ξεκινώντας από την Τρίτη 9 Ιουνίου, θα πραγματοποιείται το Imani Tuesdays, μια ανατολίτικη βραδιά με ειδικό μενού και κοκτέιλ αλλά και επιλογή από ποικιλία ναργιλέ. Κάθε Πέμπτη, το Paradise Island, ένα καλοκαιρινό πάρτι με τροπική θεματική και αέρα Καραϊβικής, θα μας μυεί στη κουλτούρα του surf και της ανεμελιάς. Τις Κυριακές το απόγευμα, το πάρτι Jafari θα μας μεταφέρει με πρωτότυπη σκηνογραφία στην Αφρική μέσα από μια σύγχρονη ματιά, – τη μουσική θα αναλαμβάνουν Έλληνες DJs, ξεκινώντας την Κυριακή 7 Ιουνίου με τον Cj Jeff.

Σταθερή αξία του sushi στο Island

Πίσω από τα μενού βρίσκεται ο πολυβραβευμένος executive chef Νίκος Σκλήρας με νέες προτάσεις δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας. Το μενού έχει εμπλουτιστεί με vegan και vegetarian πιάτα αλλά και νέα πιάτα όπως καπνιστή ταραμοσαλάτα με chips κρεμμυδιού και πέρλες ελαιόλαδου, σαλάτα νισουάζ με τόνο tataki, ελαφρά ψημένα χτένια με fregola pasta, bisque αστακού και φινόκιο, και surf & turf με αστακό σχάρας, Wagyu beef φιλέτο και sauce bearnaise. Παράλληλα, θα λειτουργεί το γνωστό και μη εξαιρετέο sushi section του Ιsland. Η λίστα κρασιών θα έχει επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ενώ θα προσφέρονται σε ποτήρι σπάνια και παλαιά κρασιά.

Θα συνεχιστεί επίσης το Island Dine Wednesdays, με φιλοξενούμενους διακεκριμένους Έλληνες σεφ που θα δημιουργούν ειδικά μενού. Η αρχή γίνεται με τον Θάνο Στασινό την Τετάρτη 10 Ιουνίου.