Νοέμβριος 26, 2020

Ο Σπύρος Γραμμένος σε θέλει για συμπαραγωγό στον καινούργιο του δίσκο

Κι εσύ μπορείς να τον στηρίξεις μέσα από μία καμπάνια crowdfunding με πακέτα συνεισφοράς με ακαταμάχητα δώρα.

Ο έντεχνος τραγουδοποιός με την έντονα σατιρική διάθεση ετοιμάζει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Δισκό σας» αλλά και τη νέα σειρά διηγημάτων με τίτλο «Οι ιστορίες του Χόρχε», και έχει να σας κάνει μία πρόταση. Να γίνετε συμπαραγωγοί όλης της εργασίας του μέσα από την πλατφόρμα Give&Fund και να λάβετε πρωτότυπα δώρα για την υποστήριξη.

Παρακάτω ο ίδιος ο Σπύρος Γραμμένος μας εξηγεί με το δικό του στιλ πώς κατέληξε σε αυτή την κίνηση:

Ξεκινήσαμε να γράφουμε αυτό το άλμπουμ πριν δύο χρόνια. Οι πρώτοι δύο μήνες κύλησαν όμορφα, με χαρά για δημιουργία και όρεξη για δουλειά. Το μόνο που μας έλειπε ήταν τα χρήματα, αλλά τι να τα κάνεις τα λεφτά αν έχεις φίλους; Μετά τους πρώτους δύο μήνες άρχισαν κάποιες μικρές αναποδιές. Πλημμύρισε το στούντιο, εξαρθρώθηκαν επιγονατίδες, ανέβηκαν ζάχαρα, πόνεσαν σκωληκοειδίτιδες, αφαιρέθηκαν φρονιμίτες, υπήρξε νοσηλεία με συμπτώματα εμφράγματος που τελικά δεν ήταν τίποτα και απλώς αγχωθήκαμε μέχρι να το διασκεδάσουμε. Όταν πέρασαν όλα αυτά και ήμασταν έτοιμοι για την κυκλοφορία, ανακαλύψαμε πως μας έλειπε κάτι βασικό. Είχαμε την υγειά μας, τους φίλους μας, αλλά ακόμα δεν είχαμε χρήματα. Είπαμε «θα τα μαζέψουμε μωρέ», λίγα από εδώ, λίγα από κει, αλλά εκεί ήρθε ο Covid-19 που μας έδωσε ένα χαστούκι και μας έβαλε στην θέση μας. Έτσι, περνώντας ο καιρός και συνεχίζοντας να τρώμε χαστούκια από τον Covid-19, μας ήρθε η ιδέα να ζητήσουμε από τους φίλους μας να μας βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Όσο γράφαμε το δίσκο, δημιουργήθηκαν και μια σειρά σουρεάλ διηγήματα, «Οι ιστορίες του Χόρχε». Βάλαμε λοιπόν στην παρέα μας και τον Χόρχε, που ήθελε κι αυτός να εκδοθεί.

Στην πλατφόρμα όπου φιλοξενείται η καμπάνια crowdfunding, ο Σπύρος Γραμμένος έχει φτάσει ήδη το 57% του στόχου του, ενώ τα πακέτα συνεισφοράς περιέχουν μερικά ακαταμάχητα δώρα ανάλογα με το ποσό: στα πακέτα πάνω από 100€ περιλαμβάνεται ένα ζευγάρι κόκκινες τιράντες, ενώ όσοι δώσουν 500€ θα έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν τον Σπύρο στο σπίτι τους για να τους παίξει ένα δίωρο DJ set, ενώ για τους γενναιόδωρους που θα δώσουν 1.000€ «έρχεται ο Γραμμένος με έναν ακόμη συνεργάτη του στον γάμο σας ή στο γάμο του καλύτερου σας φίλου ή φίλης, τρώνε πίνουν και παίζουν και μία ώρα τραγούδια που δεν είναι για γάμο».