Μάιος 28, 2020

Ο σούπερ σταρ DJ Black Coffee έρχεται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Ο Νοτιοαφρικανός DJ και παραγωγός δεν θα έχανε με τίποτα το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό, που αγαπά ιδιαίτερα,

Το περιμέναμε στις 15 Μαΐου, αλλά το ραντεβού αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας και το μόνο που μας έμεινε είναι να ακούμε στο repeat το καινούργιο του single «SBCNCSLY» με τα αιθέρια φωνητικά της Sabrina Claudio. Ο Black Coffee θα έρθει τελικά στην Αθήνα, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, αφού η εμφάνισή του μεταφέρθηκε για τις 17 Ιουλίου.

Ο Νοτιοαφρικανός σούπερ σταρ DJ και παραγωγός, θα κάνει μια στάση στο παραλιακό Island, το οποίο συνδιοργανώνει το event με την Global Fantasy φροντίζοντας να τηρηθούν στον μεγάλο ανοιχτό χώρο του τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Όσοι βρεθούν εκεί, θα απολαύσουν ένα set house μουσικής από αυτά που εκτόξευσαν τη δημοτικότητα του Black Coffee και τον έκαναν παγκόσμιο πρεσβευτή της dance σκηνής της χώρας του.

Support θα κάνουν οι Angelo, Da Mike και o resident του Island, Korrila, ενώ στο χώρο θα υπάρχει μια pop-up αγορά, σημεία για chill-out και φαγητό και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ. Τα προαγορασμένα εισιτήρια για την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία ισχύουν κανονικά.

Δες το video clip του καινούργιου κομματιού του Black Coffee: