Απρίλιος 8, 2020

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ, η Νικόλ Κίντμαν και οι αξιαγάπητοι Ντάρελς έρχονται στην ΕΡΤ

Με βραβευμένες σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες του BBC ενισχύεται το πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Με ποιοτικό πρόγραμμα του BBC, η ελληνική δημόσια τηλεόραση μας προσφέρει καλή τηλεόραση που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή. Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, στις βραδινές ζώνες του καναλιού, θα κάνουν σύντομα πανελλήνια πρεμιέρα οι εξής σειρές: τo ιστορικό δράμα «War and Peace», που βασίζεται στο αριστούργημα του Τολστόι, ο τέταρτος κύκλος των «The Durrells», το «MotherFatherSon» με τον Ρίτσαρντ Γκιρ στον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο, το «Top of the Lake» της σπουδαίας σκηνοθέτιδας Τζέιν Κάμπιον, καθώς και τα «Maigret», «Doctor Foster», «The Collection» και «Women in Love».

«MotherFatherSon»

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ θα εμπλουτισθεί επίσης με ποιοτικά ντοκιμαντέρ, tα περισσότερα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, επιστημονικού, ταξιδιωτικού, ιστορικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου, καθώς και βιογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων.

«Έμα»

Παράλληλα, θα μεταδοθούν σε επανάληψη πολυβραβευμένες μίνι σειρές βασισμένες σε κλασικά μυθιστορήματα, όπως τα «Λογική και Ευαισθησία», «Μεγάλες Προσδοκίες» και «Τζέιν Έιρ». Η «Έμα», που βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα της Τζέιν Όστεν, θα μεταδοθεί το Σάββατο του Λαζάρου 11 Απριλίου (21:00) και την Κυριακή των Βαΐων 12 Απριλίου (21:15). Πρωταγωνιστεί η Ρομόλα Γκαράι, που ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.