Ιούλιος 7, 2020

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρουσιάζει μία συναυλία με νέους τραγουδοποιούς που πρέπει να ανακαλύψεις

Η «Συναυλία των έντεκα» θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη την τελευταία μέρα του Αυγούστου.

Όλοι οι τραγουδοποιοί που συμμετέχουν στη «συναυλία των έντεκα» (συγχαρητήρια σε όποιον παρέφρασε τον τίτλο της ταινίας «Η Συμμορία των Έντεκα»!), έχουν προσωπική δισκογραφία, συνεργασίες και live εμφανίσεις στο ενεργητικό τους. Ποτέ όμως δεν έχουν εμφανιστεί σε μια συναυλία αυτού του μεγέθους για να μας δείξουν τη δουλειά και το ταλέντο τους.

Κατερίνα Ζευγαρά, Βασίλης Πασλίδης, Άγγελος Φάμελος

Τη Δευτέρα 31/8 θα ενώσουν, λοιπόν τις δυνάμεις τους οι: Κατερίνα Ζευγαρά, Λαμπρινή Καρακώστα, Ιουλία Καραπατάκη, Δημήτρης Μπάκουλης, Κωνσταντίνα Πάλλα, Βασίλης Πασλίδης, Βασίλης Πετρίδης, Βασίλης Ράλλης, Άγγελος Φάμελος, Νεφέλη Φασούλη και Άννα Ψυχογιού. Ξορκίζοντας το φόβο και την κρίση που άφησε πίσω του το lockdown, αυτοί οι νέοι καλλιτέχνες και οι μουσικοί που τους συνοδεύουν, αξιοποιούν τις ιδανικές συνθήκες της Τεχνόπολης για να γνωριστούν με όλους τους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Λαμπρινή Καρακώστα

Τη βραδιά θα παρουσιάσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που αποδεικνύει με κάθε τρόπο, από τις αναφορές στο «MasterChef» μέχρι τις ραδιοφωνικές εκομπές του, ότι αγαπάει το ελληνικό τραγούδι. Το support τους στους νέους καλλιτέχνες θα δώσουν οι Κος Κ., Λεωνίδας Μπαλάφας και Πέννυ Μπαλτατζή. (φωτό εξωφύλλου: Δημήτρης Μακρής)

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία εδώ.