Ιούνιος 9, 2020

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει για την Αθήνα του σε ένα παλιό κουτούκι

Το καινούργιο single του δημοφιλούς τραγουδιστή «Αθήνα μου» κυκλοφορεί από την Panik Platinum και φυσικά σπάει τα κοντέρ στο YouTube.

Με μια φωτογραφία του Βασίλη Τσιτσάνη παρέα στο πάλκο με τη Βίκυ Μοσχολιού ξεκινά το βίντεο κλιπ του καινούργιου τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η «Αθήνα μου» είναι ένα ζεϊμπέκικο σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, ο οποίος έχει γράψει επιτυχίες του Αργυρού όπως το «Όσα νιώθω» και το ντουέτο του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου «Λάθος μου». Στο σκηνικό ενός κουτουκιού της παλιάς Αθήνας, ο Αργυρός βρίσκεται χαμένος στα στενά του Φιλοπάππου, μυρίζει γιασεμιά και νυχτολούλουδα, ακούει τον πένθιμο ήχο της καμπάνας του Λουμπαρδιάρη και ψάχνει τον έρωτά του απεγνωσμένα στην Αθήνα του.

Το βίντεο κλιπ, που συζητιέται πολύ για το ζεϊμπέκικο του Αργυρού, σκηνοθέτησε ο σταθερός συνεργάτης του Γιάννης Δημολίτσας, ενώ το τραγούδι ακούστηκε αποκλειστικά για πρώτη φορά στο show που παρουσίασε ο τραγουδιστής στο MEGA. Ολόκληρο το τηλεοπτικό μουσικό πρόγραμμα «Σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό», όπου συμμετείχαν η Ελένη Φουρέιρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Μπάμπης Στόκας, έχει ανέβει στο YouTube.