Ιούνιος 8, 2020

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ξεκινάει εμφανίσεις με πρώτη καλεσμένη τη Νατάσσα Μποφίλιου

Ο αγαπημένος και μαχητικός τραγουδοποιός θα παρουσιάσει και φέτος το πολυθέαμα Η Ταράτσα του Φοίβου, που συνδυάζει τραγούδι, πρόζα και stand-up comedy.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Φοίβος Δεληβοριάς αποκάλυψε ότι Η Ταράτσα του Φοίβου, που έκανε τρεις ιδιαίτερα πετυχημένες καλοκαιρινές σεζόν στην Ιερά Οδό αναβιώνοντας τα θεάματα των παλιών αναψυκτηρίων, θα παρουσιαστεί ξανά αυτό το καλοκαίρι στο Άλσος. «Λίγο μετά το lockdown, εκεί που ήμασταν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα, ήρθαν οι συνεργάτες σπίτι και είπαμε πως αν δεν κάνουμε έστω και λίγη Ταράτσα φέτος, δεν θα την κάνουμε ποτέ», είπε ο τραγουδοποιός που μέσα στην καραντίνα εξέφρασε έντονα και αιχμηρά τα αιτήματα του κόσμου του πολιτισμού.

Στιγμιότυπο από παλιότερη Ταράτσα, με καλεσμένη τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Θανάση Αλευρά να τη μιμείται

Για τις λεπτομέρειες της φετινής Ταράτσας, ο Δεληβοριάς είπε: «Θα γίνει στο Άλσος, που έχει χωρητικότητα 2.000 ατόμων, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, με τα τραπεζάκια στις επιβεβλημένες αποστάσεις. Ήδη βρεθήκαμε με τον Θανάση Αλευρά και μας ήρθαν άπειρες ιδέες για νούμερα, σχόλια και τελικά για θεραπεία. Κάναμε ανακοινώσεις τύπου Τσιόδρα και Χαρδαλιά, ή λέγαμε πώς θα ζούσαν τον εγκλεισμό ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και η Βίκυ Φλέσσα, ή ακόμα πώς θα είναι η τελετή έναρξης του 2021.»

Η Νατάσσα Μποφίλου θα είναι η πρώτη προσκεκλημένη, ενώ guest εμφάνιση έχουν κλείσει μέχρι στιγμής και οι Χατζηφραγκέττα. Στην ίδια εκπομπή, ο Δεληβοριάς αποκάλυψε ότι ο πολυαναμενόμενος καινούργιος δίσκος του θα είναι έτοιμος το φθινόπωρο και ότι θα ηχογραφηθεί στα παλιά στούντιο της Φίνος Φιλμ.