Μάιος 21, 2020

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει στην κανονικότητα με παραστάσεις στο Τριανόν

Ο stand-up κωμικός παρουσιάζει μία νέα εκδοχή της παράστασης «Επιστροφή στην κανονικότητα», που είχε διακοπεί λόγω κορονοϊού.

Αν το καλοσκεφτείς, οι παραστάσεις stand-up comedy είναι οι ασφαλέστερες, αφού το μόνο τους συστατικό είναι ένας κωμικός ολομόναχος στη σκηνή. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, βέβαια, θα κάνει τις δικές του παραστάσεις στο Τριανόν ακόμη ασφαλέστερες, προσκαλώντας, όπως λέει αστειευόμενος, εκπρόσωπους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τρεις εισαγγελείς, πέντε λοιμωξιολόγους, δύο επιδημιολόγους, τα ΜΑΤ και μέλη στης ομάδας ΔΙΑΣ. Καταλαβαίνεις τι έχει να πει πάλι…

Σοβαρά τώρα, η sold-out παράσταση «Επιστροφή στην κανονικότητα», που ξεκίνησε το χειμώνα και διακόπηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, μεταφέρεται ανανεωμένη από την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο open-air Τριανόν, που θα λειτουργήσει το καλοκαίρι με ανοιχτή οροφή. Στο χώρο θα τηρούνται όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τη μετά καραντίνα εποχή, όπως το όριο πληρότητας 40% των καθισμάτων – 135 δηλαδή – ώστε να τηρούνται οι ανάλογες αποστάσεις μεταξύ τον θεατών, οι ειδικοί κανόνες για τους χώρους υγιεινής και η ειδική διαδικασία ρύθμισης της ροής εισόδου-εξόδου του κοινού.

Στη stand-up comedy παράσταση «Επιστροφή στην κανονικότητα… Ξανά» θα υπάρχει κοινωνική και πολιτική σάτιρα, αυτοσαρκασμός και σχολιασμοί για όλους και για όλα. Τις παραστάσεις θα ανοίγουν μαθητές από τα σεμινάρια stand-up comedy του Ζαραλίκου.

Λίγο πριν από τις παραστάσεις στο Τριανόν, ο Ζαραλίκος ανεβάζει στο YouTube την παράσταση «Η κιβωτός του Ζάρα», «για να θυμηθούμε έπειτα από αυτό που περάσαμε τι ωραία είναι τα γεμάτα θέατρα».

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση «Επιστροφή στην κανονικότητα… Ξανά» εδώ.