Μάιος 28, 2020

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εκπέμπει διαδικτυακά από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει μία σόλο συναυλία από τον Φάρο στο πλαίσιο του online πολιτιστικού προγράμματος #snfccAtHome: music.

Εντελώς μόνος, με κιθάρα και λαούτο, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα τραγουδήσει από τον Φάρο του ΚΠIΣΝ την Πέμπτη 4 Ιουνίου. Χωρίς την παρουσία κοινού, σε ζωντανή διαδικτυακή αναμετάδοση, ο τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει τραγούδια αγαπημένα όπως τα «Όνειρο ήτανε», «Ο κόσμος που αλλάζει» και «Βυθός», στην πρωτογενή μορφή τους, όπως ήταν τη στιγμή της δημιουργίας τους. Αναμένουμε αν θα ακούσουμε και το καινούργιο του τραγούδι, με τίτλο «Μαζί ξανά», όπου υπάρχει μια αναφορά στον Σωτήρη Τσιόδρα!

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς #snfccAtHome: music, που έχει φιλοξενήσει ως τώρα χωρίς την παρουσία κοινού και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τους Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρη Καμαρωτό, Katerine Duska, Leon of Athens, Σταύρο Λάντσια και Theodore.

Παρακολούθησε ζωντανά τη συναυλία την Πέμπτη 4/6 στις 21:00 στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ και στη σελίδα του στο Facebook. (φωτό: Yiannis Margetousakis Photography)