Μάιος 29, 2020

Το Netflix υποδέχεται τον Ιούνιο με καταιγισμό από δημοφιλέστατα αμερικανικά ριάλιτι

Έπειτα από συμφωνίες που έκλεισε η πλατφόρμα, προσθέτει στη βιβλιοθήκη της μερικά από τα δημοφιλέστερα ριάλιτι στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.

«Keeping up with the Kardashians»

από Δευτέρα 1 Ιουνίου

Τι να πει κάποιος που δεν έχει ειπωθεί για το ριάλιτι που άλλαξε μια για πάντα την έννοια των λέξεων «διασημότητα», «μάρκετινγκ» και «σελέμπριτι»; Χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο πέρα από το να εκθέτουν τη ζωή τους από το 2007 μέχρι τώρα, οι αδελφές της οικογένειας Καρντάσιαν και το περιβάλλον τους δημιούργησαν μία κολοσσιαία βιομηχανία, ενώ τώρα πήραν και τα λεφτά του Netflix που ξεκινάει να προβάλλει τις πρώτες σεζόν.

 

«The Real Housewives of Atlanta»

από Δευτέρα 1 Ιουνίου

Ανάμεσα σε όλες τις εκδοχές του franchise «The Real Housewives», οι «νοικοκυρές» της Ατλάντα κέρδισαν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Το πρώτο παρεάκι του ριάλιτι που παρακολουθούσε την επαγγελματική και προσωπική ζωή τους, αποτελούσαν η Λίζα, η ΝτεΣον, η ΝεΝε, η Κιμ και η Σερέ. Η σύνθεση άλλαξε από τον πρώτο μέχρι τον δωδέκατο κύκλο, ενώ η ΝτεΣον μας εγκατέλειψε νωρίς κατηγορώντας τους παραγωγούς ότι τη θεωρούσαν «πολύ ανθρώπινη γι’ αυτό το τσίρκο».

 

«Married to Medicine»

από Δευτέρα 1 Ιουνίου

Πολύ πριν οι γιατροί γίνουν ήρωες λόγω κορονοϊού, αυτό το ριάλιτι περιέγραψε την καθημερινότητα επτά μαύρων γυναικών της ιατρικής κοινότητας της Ατλάντα. Αντίθετα όμως με τους γιατρούς που βγήκαμε να χειροκροτήσουμε στα μπαλκόνια, εδώ θα δεις καυγάδες, κουτσομπολιά, τοξικές σχέσεις και εμμονή με το χρήμα που θα σε κάνουν να νιώσεις αδιαθεσία.

 

«The Real Housewives of New York City»

από Δευτέρα 1 Ιουνίου

Κι άλλες «αληθινές νοικοκυρές», αυτήν τη φορά από τη Νέα Υόρκη, όπου οι σχέσεις στην ελίτ των κοσμικών είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Αυτό το ριάλιτι κατηγορήθηκε για την πλήρη έλλειψη έγχρωμων γυναικών στο καστ, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό: αλήθεια, πώς να συντονιστείς με πλούσιες Νεοϋορκέζες που προσπαθούν να σε πείσουν πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστούν δουλειά, μητρότητα και ένα φουλ πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων;

 

«Queer Eye»

από Παρασκευή 5 Ιουνίου

Το Netflix έκανε πολύ καλά που αναβίωσε αυτό το ριάλιτι μεταμόρφωσης, αφού κατάφερε να κέρδισε τα Emmy του. Στην πέμπτη σεζόν, οι ακαταμάχητοι Fab 5, ο Άντονι, ο Ταν, ο Κάραμο, ο Μπόμπι και ο Τζόναθαν, καταφτάνουν στη Φιλαδέλφεια αποφασισμένοι να αλλάξουν με τις συμβουλές τους για πάντα τη ζωή και το στιλ των τυχερών συμμετεχόντων.

 

«Top Chef»

από Δευτέρα 1 Ιουνίου

Σοβαρά τώρα, γίνεται ριάλιτι μαγειρικής χωρίς Κατερίνα; Χωρίς Μαρία και Μπέλλο; Χωρίς, έστω μια Ντέμη; Το «Top Chef» είναι καθαρόαιμος διαγωνισμός μαγειρικής και κινείται σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς, με τις κουζίνες να παίρνουν φωτιά από την προσπάθεια των υποψήφιων σεφ και ελάχιστο χρόνο να απομένει για κουβεντολόι και θάψιμο.