Οκτώβριος 26, 2020

Μεγάλο bazaar στο μουσείο Γουλανδρή με εκδόσεις, αφίσες και συλλεκτικά αντικείμενα

Το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή διοργανώνει έως και τις 29 Νοεμβρίου ένα bazaar βιβλίων και έντυπου υλικού τέχνης με έκπτωση έως 70%. 

Κατά την πορεία των 40 ετών από τη σύστασή του, το Ίδρυμα ανέπτυξε αξιοσημείωτη εκδοτική δραστηριότητα στη θεματική της τέχνης. Τις μονογραφικές και θεματικές εκθέσεις που διοργάνωσε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο από το 1979 έως σήμερα (αφιερωμένες μεταξύ άλλων στους Matisse, Kandinsky, Balthus, Giacometti, Klee, Chagall, De Chirico, Rodin, Picasso, Braque, Miró, Toulouse-Lautrec, Χατζηκυριάκο-Γκίκα, Εγγονόπουλο, Μόραλη, Τέτση), πλαισίωσαν κατάλογοι υψηλής εκδοτικής ποιότητας, έγχρωμες αφίσες διαφόρων μεγεθών, cartes postales έργων και επιλεγμένα συλλεκτικά αντικείμενα, τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να βρει με έκπτωση έως 70%.

Το bazaar θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και μπορείτε να το επισκεφθείτε στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στο Παγκράτι κατά τις ώρες λειτουργίας του μουσείου (Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή από 10 π.μ. ως 6 μ.μ. και Πέμπτη και Παρασκευή από 10 π.μ. ως 8 μ.μ.). (φωτό εξωφύλλου: Χριστόφορος Δουλγέρης / ©Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή)