Νοέμβριος 9, 2019

Μάλαμας, Πασχαλίδης, Κότσιρας, Παυλίδης. Μάθε πότε και πού κάνουν πρεμιέρα οι καλύτεροι του έντεχνου

Τις επόμενες μέρες, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ξεκινούν τις εμφανίσεις τους σε μουσικές σκηνές της πόλης.

Η δράση στις μουσικές σκηνές έχει ανάψει για τα καλά, αλλά τα καλύτερα έρχονται σύντομα. Σωκράτης Μάλαμας, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας και Παύλος Παυλίδης είναι έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή και να συγκινήσουν τους φανατικούς φίλους τους. Μάθε πότε και πού θα εμφανίζονται και κάνε το πρόγραμμά σου!

 

Μίλτος Πασχαλίδης

από Σάββατο 16/11, Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Πάνω από δύο δεκαετίες με μεγάλες συναυλίες, διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την πετυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής. Οι βραδιές στον Σταυρό θα τα έχουν όλα: παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, το «Παραμύθι με λυπημένο τέλος», τα «Μπλουζ της άγριας νιότης», τις «Πεθαμένες καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών.

Περισσότερες πληροφορίες για θα βρεις εδώ.

 

Σωκράτης Μάλαμας

από Σάββατο 16/11, Ακτή Πειραιώς

Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ο αδιαμφισβήτητος πατριάρχης του έντεχνου, ένας τραγουδοποιός που με τη δωρική εμφάνισή του σηκώνει κύματα ενθουσιασμού στο κοινό. Στην Ακτή Πειραιώς θα τραγουδήσει ένα μαραθώνιο setlist μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη, ενώ οι φανατικοί θαυμαστές του θα ανταπαντούν με ένθερμα συνθήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για θα βρεις εδώ.

 

Γιάννης Κότσιρας

από Δευτέρα 11/11, Gazarte

Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή με επίκεντρο τα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου, που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι. Με αφορμή την αγάπη τους για το σπουδαίου έργο του στιχουργού και ποιητή, ο Γιάννης Κότσιρας και ο πιανίστας και συνθέτης Θοδωρής Οικονόμου παρουσιάζουν στο Gazarte μια σειρά συναυλιών χωρίς πολλά «στολίδια», με σκοπό να αναδείξουν την ουσία των στίχων και της ποίησης του Ελευθερίου.

Περισσότερες πληροφορίες για θα βρεις εδώ.

 

Παύλος Παυλίδης

από Παρασκευή 15/11, Gagarin

Καθώς πλησιάζουν οι συναυλίες τους στο Gagarin, ο Παύλος Παυλίδης και οι B-movies μας υπόσχονται ένα εκρηκτικό διήμερο θυμίζοντάς μας ιστορικά τραγούδια από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών αλλά και πολλά άλλα, αγαπημένα από το κοινό, της μετέπειτα δισκογραφίας του τραγουδοποιού.

Περισσότερες πληροφορίες για θα βρεις εδώ.