Δεκέμβριος 3, 2019

Κέρδισε προσκλήσεις για τις εμφανίσεις του Στέλιου Τσουκιά στον Σταυρό του Νότου

Στις δύο αυτές εμφανίσεις ο ερμηνευτής θα μοιραστεί για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια του πρώτου του ολοκληρωμένου album.

Ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στην Αθήνα και τον Σταυρό του Νότου Club, αυτή τη φορά για την παρουσίαση του πρώτου του προσωπικού album, ‘Άγιος Ψεύτης’, στις 5 και 12 Δεκεμβρίου!

Από τον πρώτο του δίσκο έχουν ήδη κυκλοφορήσει τρία κομμάτια, τo “Μη μου μιλάτε για χορούς”, ‘Τι είναι Αγάπη’ και μόλις κυκλοφόρησε και το ομότιτλο ‘Άγιος Ψεύτης’, ένα κομμάτι που γεννήθηκε από την ανάγκη του νέου τραγουδοποιού να εκφράσει μέσα από τη δική του οπτική την κρίση και τον διχασμό της κοινωνίας, αλλά και του ίδιου του εαυτού του.

Η μακρόχρονη παραμονή του εκτός Ελλάδας και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, τον έκαναν να νιώσει την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στη γλώσσα του, αλλά και να εμπλουτίσει την μουσική του με ήχους απ’ όλο τον κόσμο.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Κέρδισε μία από τις 4 διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 5 & 12 Δεκεμβρίου ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Α. Κάνε like στη σελίδα του Citytag στο Facebook πατώντας εδώ
B. Κοινοποίησε δημόσια την ανάρτηση πατώντας εδώ
Γ. Κάνε tag ένα φίλο ή φίλη και γράψε την ημέρα της επιλογής σου (5 ή 12 Δεκεμβρίου) στα σχόλια της ανάρτησης πατώντας εδώ

Όροι:
Μπορείς να λάβεις μέρος πάνω από μία φορά, αρκεί να κάνεις tag διαφορετικά άτομα
Τα ονόματα θα ανακοινωθούν με προσωπικό μήνυμα την Πέμπτη 5/12
Οι προσκλήσεις είναι για θέσεις ορθίων χωρίς ποτό.
Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους στην είσοδο του Σταυρού (Club) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας