Οκτώβριος 5, 2020

Κέρδισε δωρεάν είσοδο για αυτοκίνητο για την προβολή της ταινίας «Μικρά Αγγλία» στο City Drive-in

Οι τρεις πρωταγωνιστές, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ανδρέας Κωνσταντίνου και Σοφία Κόκκαλη, θα μιλήσουν για τη συμμετοχή τους στην ταινία μετά την προβολή.

Η drive-in διοργάνωση που επιμελούνται οι Cinema Alive, το πρώτο και μοναδικό διαδραστικό σινεμά της χώρας, συνεχίζεται κανονικά στο πάρκινγκ 5 του ΟΑΚΑ (είσοδος από την Πύλη Δ στη Λεωφόρο Σπύρου Λούη), τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και εφαρμόζοντας αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Στο χώρο λειτουργεί μπαρ και food court, το οποίο εκτός από τα κλασικά ποπκόρν και νάτσος κάνει μια ιδιαίτερη street food πρόταση με πιάτα του Ελληνολιβανέζου σεφ Fahd-Αλέξανδρου Hassan-Kassem.

Αυτή την Τρίτη 6 Οκτωβρίου θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούγλαρη «Μικρά Αγγλία», η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη και κέρδισε έξι βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η 20χρονη Όρσα (Πηνελόπη Τσιλίκα) είναι παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ (Ανδρέας Κωνσταντίνου). Κλειστός χαρακτήρας δεν αποκαλύπτει το μυστικό της σε κανέναν. Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα (Σοφία Κόκκαλη), δυναμική και γεμάτη όνειρα θέλει να φύγει από την Άνδρο, να αποδράσει από τη μοίρα των γυναικών του νησιού να παντρεύονται ναυτικούς που όλο λείπουν ή θαλασσοπνίγονται. Μετά την προβολή, οι τρεις πρωταγωνιστές, Τσιλίκα, Κόκκαλη και Κωνσταντίνου, θα ανέβουν στη σκηνή για να μιλήσουν για την εμπειρία της συμμετοχής τους στην ταινία.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Κέρδισε πέντε δωρεάν εισόδους για αυτοκίνητο για την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Α. Κάνε like στη σελίδα του Citytag στο Facebook πατώντας εδώ.
B. Κοινοποίησε δημόσια την ανάρτηση πατώντας εδώ.
Γ. Κάνε tag ένα φίλο ή φίλη στα σχόλια της ανάρτησης πατώντας εδώ.

Όροι:

  • Μέσα στο αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι τέσσερα άτομα.
  • Μπορείς να λάβεις μέρος πάνω από μία φορά, αρκεί να κάνεις tag διαφορετικά άτομα.
  • Το όνομα των νικητών θα ανακοινωθεί με προσωπικό μήνυμα την Τρίτη 6/10.
  • Οι προσκλήσεις δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία.
  • Το Citytag δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της εκδήλωσης.