Σεπτέμβριος 6, 2020

Κέρδισε δωρεάν είσοδο για αυτοκίνητο για την προβολή της ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος» στο City Drive-in

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προλογίζει την προβολή της δεύτερης σκηνοθετικής του απόπειρας, που έγινε η εμπορικότερη ελληνική ταινία της δεκαετίας 2010-2019.

Η drive-in διοργάνωση που επιμελούνται οι Cinema Alive, το πρώτο και μοναδικό διαδραστικό σινεμά της χώρας, έχει εγκατασταθεί στο πάρκινγκ 5 του ΟΑΚΑ (είσοδος από την Πύλη Δ στη Λεωφόρο Σπύρου Λούη) με κινηματογραφικές προβολές και θεματικά αφιερώματα, συναυλίες και βραδιές κωμωδίας. Στο χώρο λειτουργεί μπαρ και food court, το οποίο εκτός από τα κλασικά ποπκόρν και νάτσος κάνει μια ιδιαίτερη street food πρόταση με πιάτα του Ελληνολιβανέζου σεφ Fahd-Αλέξανδρου Hassan-Kassem.

Αυτή την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», η οποία είναι η εμπορικότερη ελληνική ταινία της δεκαετίας 2010-2019. Στη δεύτερη σκηνοθετική ατμόσφαιρα του Παπακαλιάτη, τρεις ιστορίες ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες, και φέρνουν κοντά διαφορετικούς κόσμους σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Διαφορετικές οπτικές από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και οι δεύτερες ευκαιρίες παρουσιάζονται με όχημα τον έρωτα. Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλημμα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια. Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον Παπακαλιάτη οι Τζέι Κέι Σίμονς, Μαρία Καβογιάννη και Μηνάς Χατζησάββας.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Κέρδισε τρεις δωρεάν εισόδους για αυτοκίνητο για την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 20:45 ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Α. Κάνε like στη σελίδα του Citytag στο Facebook πατώντας εδώ.
B. Κοινοποίησε δημόσια την ανάρτηση πατώντας εδώ.
Γ. Κάνε tag ένα φίλο ή φίλη στα σχόλια της ανάρτησης πατώντας εδώ.

Όροι:

  • Μέσα στο αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι τέσσερα άτομα.
  • Μπορείς να λάβεις μέρος πάνω από μία φορά, αρκεί να κάνεις tag διαφορετικά άτομα.
  • Το όνομα των νικητών θα ανακοινωθεί με προσωπικό μήνυμα την Τρίτη 8/9.
  • Οι προσκλήσεις δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία.
  • Το Citytag δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της εκδήλωσης.