Δεκέμβριος 2, 2019

Η νέα χρονιά θα σε βρει να τρέχεις γύρω από το Πάρκο Σταύρου Νιάρχου για καλό σκοπό

Οι εγγραφές άνοιξαν για τον αγώνα δρόμου SNF RUN: 2020 FIRST RUN, που θα διεξαχθεί λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου και θα καταλήξει σε ένα μεγάλο πάρτι.

Αυτή την Πρωτοχρονιά δεν αλλάζουμε απλώς χρόνο, αλλάζουμε δεκαετία! Γι’ αυτό και μόνο αξίζει να γιορτάσεις με έναν τρόπο που θα θυμάσαι για καιρό – μέχρι και την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον. Πώς; Τρέχοντας στον αγώνα δρόμου SNF RUN: 2020 FIRST RUN, γύρω από τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για τέταρτη συνεχή παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε καλεί να φορέσεις τα καλά σου… αθλητικά παπούτσια και να τρέξεις στον SNF RUN: 2020 FIRST RUN, ανεβάζοντας το ρυθμό για το νέο έτος. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους, καθώς η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση μόλις 4 χιλιομέτρων γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ. Και, βεβαίως, μετά σε περιμένει το μεγάλο πάρτι στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ.

Και φέτος, με τη συμμετοχή σου στον SNF RUN, υποστηρίζεις το έργο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, προσφέροντας ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο. Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν Τα Παιδιά της Άνοιξης, Οι Άγγελοι της Χαράς και η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», όλες τους μικρές οργανώσεις, με μεγάλο ωστόσο έργο στην προστασία ευάλωτων παιδιών. Με την επιπλέον συνεισφορά του ΙΣΝ, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το συμβολικό κόστος συμμετοχής θα τριπλασιαστεί, μεγαλώνοντας το δώρο που οι ίδιοι οι δρομείς έχουν προσφέρει.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 00:04, την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου. Το ελάχιστο προτεινόμενο ποσό συνεισφοράς είναι €5. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ. Ο SNF RUN: 2020 FIRST RUN δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ωστόσο θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους. Θα πραγματοποιηθεί επίσης απονομή μεταλλίων στις 3 πρώτες νικήτριες και τους 3 πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης.

Όπως κάθε χρόνο, στις 31 Δεκεμβρίου, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φτάνει στο απόγειο της λάμψης και της ζωντάνιας του με την περίφημη πια Παραμονή Πρωτοχρονιάς του ΚΠΙΣΝ, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως το πρωτοχρονιάτικο ραντεβού χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας. Εκτός από τον SNF RUN, το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει πατινάζ στο Κανάλι μέχρι αργά, Φωτεινές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα επικό DJ Party στην Αγορά με τον Eddie Piller και τα καθιερωμένα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.