Μάιος 27, 2020

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά στην πρώτη drive-in συναυλία του φετινού καλοκαιριού

Η λαϊκή τραγουδίστρια θα εγκαινιάσει το 1ο Drive-in Festival του δήμου Γλυφάδας.

Ο δήμος Γλυφάδας είχε ανακοινώσει τα σχέδιά του για drive-in προβολές στην περιοχή του Γκολφ και τώρα μαθαίνουμε ότι για το καλοκαίρι ετοιμάζει ένα κανονικό drive-in festival, το οποίο ανοίγει με συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η λαϊκή ερμηνεύτρια, παρέα με τον Παντελή Καναράκη και τη χιουμοριστική πρόζα του, θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στο χώρο που θα φιλοξενηθεί αυτό το φεστιβάλ, δηλαδή στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ.

Με δήλωσή του, ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου λέει ότι «οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις» και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά και θέατρο στο φεστιβάλ του δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του δήμου. Οι κρατήσεις για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου θα ξεκινήσουν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 5 μ.μ., εδώ.