Ιούλιος 30, 2020

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Led Zeppelin θα ακουστούν τον Σεπτέμβριο κάτω από την Ακρόπολη

Η μουσική φαντασμαγορία «Led Zeppelin Symphonic», που βασίζεται στα hits της θρυλικής ροκ μπάντας, θα παρουσιαστεί για δύο βραδιές στο Ηρώδειο.

Για πάνω από 50 χρόνια οι Led Zeppelin λατρεύονται από εκατομμύρια φίλους της κλασικής ροκ σε όλο τον κόσμο και θεωρούνται μία μπάντα που έφερε καινοτομίες και έχει μεγάλη επίδραση στη μουσική. Το «Led Zeppelin Symphonic» είναι μια γνήσια και αυθεντική παρουσίαση των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος με την προσθήκη συμφωνικής ορχήστρας, που δημιουργεί μια μεγαλειώδη εμπειρία.

Τρεις ερμηνευτές της ροκ ενώνονται στη σκηνή μαζί με μια ροκ μπάντα μουσικών υπό την καθοδήγηση του κιθαρίστα Andy Martin και τη συμμετοχή του ντράμερ των Thunder, Harry James. Την εμπειρία συμπληρώνει η συμφωνική ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Richard Sidwell. Ο Sidwell είναι ο εμπνευστής και ενορχηστρωτής του «Led Zeppelin Symphonic», κι είναι ο ίδιος που βρίσκεται πίσω από το «Queen Symphonic», ένα θέαμα που παρουσιάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο Ηρώδειο. Οι τρεις ερμηνευτές είναι ο Peter Eldridge, πρωταγωνιστής στο original λονδρέζικο καστ του μιούζικαλ «We Will Rock You», ο Jesse Smith, του οποίου η φωνή είναι όμοια με του τραγουδιστή των Led Zeppelin, Robert Plant, και η Mollie Marriott, που έχει μοιραστεί τη σκηνή με τον Plant.

Οι θέσεις του Ηρωδείου είναι κατά πολύ περιορισμένες και –συμπεριλαμβανομένων των θέσεων του Άνω Διαζώματος– θα είναι όλες αριθμημένες προκειμένου να διασφαλιστούν οι απαραίτητες αποστάσεις. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς τού Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία εδώ.