Μάρτιος 15, 2020

Η Μαρία Παπαγεωργίου δίνει συναυλία σε live streaming από το σαλόνι της

Ένα σπιτικό live από την εξαιρετική τραγουδοποιό και μουσικό, που μας προσκαλεί να φτιάξουμε όλοι μαζί μια αλυσίδα επικοινωνίας και ελπίδας.

Για τον κόσμο που τελειώνει τραγουδά η Μαρία Παπαγεωργίου στο καινούργιο κομμάτι της, αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος δεν θα τελειώσει όταν οι καλλιτέχνες μας προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις υποστήριξης. Αυτήν τη Δευτέρα 16/3 το βράδυ, η εξαιρετική τραγουδοποιός και μουσικός θα μετατρέψει το σαλόνι του σπιτιού της σε… σπιτικό stage, για να δώσει μία 45λεπτη συναυλία η οποία θα μεταδοθεί σε live streaming στο Facebook.

Στη σχετική ανάρτηση στο Facebook, η Παπαγεωργίου αναφέρει:

Είμαστε μουδιασμένοι με τις εξελίξεις και έχουμε ακυρώσει όλες μας τις συναυλίες. Ωστόσο, νιώθω την ανάγκη να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και το μοίρασμα της μουσικής, που γιατρεύει και συντροφεύει. Έτσι, τη Δευτέρα, στις 21:00 (την ώρα που θα βρισκόμασταν κοντά στους Θεσσαλονικείς φίλους μας στο Apodec), θα δώσουμε 45λεπτη παράσταση με το συνεργάτη μου, Σταύρο Ρουμελιώτη, στο ειδικά διαμορφωμένο… σαλόνι μου. Πίσω από την κάμερα, ο Παύλος Κερασίδης και η Local Stage θα μεταδίδουν ζωντανά σε live streaming στη σελίδα μας στο Facebook. Ευελπιστώ να φτιάξουμε όλοι μαζί μια αλυσίδα επικοινωνίας και ελπίδας!

 

Live streaming για όλους | Δευτέρα 16/3 (21:00)

Είμαστε μουδιασμένοι με τις εξελίξεις και έχουμε ακυρώσει όλες μας τις…

Posted by Maria Papageorgiou on Friday, 13 March 2020

 

Η Μαρία Παπαγεωργίου ξεκίνησε τη δισκογραφική της πορεία με τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη («Όμορφοι και ηττημένοι», «Άβουλο θεριό») και έχτισε τη φήμη της μέσα από live εμφανίσεις στον Σταυρό με πρωτότυπο υλικό και εκπληκτικές διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών. Ο δυναμισμός αυτών των εμφανίσεων αποτυπώνεται στο δίσκο «4 χρόνια Δευτέρα», ενώ οι αγαπημένες της θεματικές, για τη γυναίκα, την επαφή με τη φύση, την παιδική ηλικία και την παράδοση, αποτυπώνονται στο δίσκο «Μνήμη» και στην επερχόμενη δουλειά της, από την οποία προέρχεται το τραγούδι «Ο κόσμος τελειώνει». Σταθμός στην καριέρα της στάθηκε η συνεργασία με τον Μίκη Θεοδωράκη στο δίσκο «Αλληλογραφία» με επανεκτελέσεις λιγότερο προβεβλημένων τραγουδιών του συνθέτη. (φωτό εξωφύλλου: Γιώργος Αλεξανδράκης)