Ιούλιος 4, 2020

Η Λυρική στο Ηρώδειο με δύο καταπληκτικά γκαλά όπερας: η προπώληση ξεκίνησε

Στις 26 και 28 Ιουλίου 2020, αναγνωρισμένοι λυρικοί τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από διάσημες όπερες.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου οι διεθνώς αναγνωρισμένοι πρωταγωνιστές της όπερας Κρασιμίρα Στογιάνοβα, Ρικάρντο Μάσι και Δημήτρης Πλατανιάς θα ερμηνεύσουν διάσημες άριες και ντουέτα από όπερες των Βέρντι («Ριγολέτος», «Τροβατόρε», «Ένας χορός μεταμφιεσμένων», «Η δύναμη του πεπρωμένου»), Τζορντάνο («Αντρέα Σενιέ»), Καταλάνι («Η Βάλλυ»), Πονκιέλι («Τζοκόντα») και Πουτσίνι («Τουραντότ»).

Ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς στο πρώτο γκαλά όπερας

Την Τρίτη 28 Ιουλίου, οι διεθνώς καταξιωμένοι πρωταγωνιστές της όπερας Τσέλια Κοστέα, Τζόρτζιο Μπερούτζι και Αμπρότζο Μαέστρι θα ερμηνεύσουν διάσημες άριες και ντουέτα από όπερες των Βέρντι («Λουίζα Μίλερ», «Τροβατόρε», «Ένας χορός μεταμφιεσμένων», «Η δύναμη του πεπρωμένου»), Πονκιέλλι («Τζοκόντα»), Λεονκαβάλλο («Παλιάτσοι») και Πουτσίνι («Τόσκα»).

Η πρωταγωνίστρια της ΕΛΣ Τσέλια Κοστέα στο δεύτερο γκαλά

Στα δύο γκαλά, την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα διευθύνει ο διακεκριμένος αρχιμουσικός Πιερ Τζόρτζιο Μοράντι.

Σημειώνεται ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, θα διατεθούν προς πώληση περίπου 2.000 θέσεις. Στο πλαίσιο αυτό, φέτος για πρώτη φορά θα γίνει αρίθμηση και στις θέσεις του άνω διαζώματος. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και για την ασφάλεια του κοινού, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση στο χώρο του Ηρωδείου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα γκαλά εδώ.