Οκτώβριος 1, 2019

Οι καλύτεροι stand-up κωμικοί φτιάχνουν ένα καινούργιο στέκι στο Γκάζι

Το Premise είναι στημένο στα πρότυπα των comedy clubs του εξωτερικού και θα παρουσιάζει πολυσυλλεκτικές παραστάσεις με 6 διαφορετικούς κωμικούς κάθε φορά.

Αν ξεκαρδίζεσαι με τα αστεία του Χατζηπαύλου, του Φισφή, της Βρανά και του Ζάμπρα, σκέψου να έχεις την ευκαιρία να τους δεις μαζί σε μια παράσταση! Το stand-up comedy γνωρίζει επιτέλους εκρηκτική άνθηση στην Ελλάδα κι ο νέος χώρος που θα στεγάσει τα ταλέντα του το αποδεικνύει. Το Premise Comedy Club, που ξεκινάει τη λειτουργία του την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, είναι στημένο στα πρότυπα των comedy clubs του εξωτερικού, παρουσιάζοντας πολυσυλλεκτικές παραστάσεις και δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες επαφής του κωμικού με το κοινό.

Γιώργος Χατζηπαύλου

Κάθε Παρασκευή, έξι stand-up κωμικοί θα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σου προσφέρουν 90 λεπτά ασταμάτητου γέλιου. Σε αυτές τις παραστάσεις, θα εναλλάσσονται τα μέλη της ομάδας του Premise Comedy Club, ανάμεσά τους κάποιοι από τους πιο έμπειρους κωμικούς της ελληνικής σκηνής, αλλά και νεότερα ονόματα, που έχουν αποκτήσει το προσωπικό στιλ και το κοινό τους. Αυτοί είναι οι: Γιώργος Χατζηπαύλου, Λάμπρος Φισφής, Κατερίνα Βρανά, Διονύσης Ατζαράκης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Θωμάς Ζάμπρας, Ζήσης Ρούμπος, Αριστοτέλης Ρήγας, Χρύσα Κατσαρίνη, Δημήτρης Δούκογλου, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Blink Mike, Ανδρεάς Πασπάτης, Στέλιος Ανατολίτης, Πάρης Ρούπος, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Παναγιώτης Κούδας, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Αλέξανδρος Χαριζάνης, Ήρα Κατσούδα, Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Οδυσσέας Μαυρομάτης, Γιάννης Ρούσσος και Ντενίζ Ουρέμ.

Διονύσης Ατζαράκης

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η πρεμιέρα της solo παράστασης του Λάμπρου Φισφή, η οποία θα παρουσιάζεται κάθε Κυριακή.

Το Premise Comedy Club βρίσκεται στη Βουτάδων 6 στο Γκάζι και η τιμή εισόδου είναι 15€ χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση ποτού.