Μάιος 26, 2020

Επαναλειτουργούν τα Ανοιχτά Αθλητικά Κέντρα σε όλη την Αθήνα

Γήπεδα ποδοσφαίρου, ποδοσφαίρου 5×5, τένις, μπάσκετ, χάντμπολ και βόλεϊ υποδέχονται ξανά τους δημότες της πόλης για άθληση.

Σου έλειψε η άσκηση και αναζητάς μια εναλλακτική μέχρι να ανοίξουν τα γυμναστήρια στα τέλη Ιουνίου; Μήπως ήρθε η ώρα να μαζευτείτε με την παρέα σου και να παίξετε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ και τένις στις δημοτικές υποδομές στις γειτονιές της πόλης; Από τον δήμο Αθηναίων ανακοινώνεται ότι ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προχωρά από αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου στην επαναλειτουργία για το κοινό όλων των Ανοιχτών Αθλητικών Κέντρων. Ο ΟΠΑΝΔΑ έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις και τις υγειονομικές οδηγίες περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

Όλα τα Ανοιχτά Αθλητικά Κέντρα θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή τις ώρες 8:30-22:00.

Ειδικότερα για το Αθλητικό Κέντρο Στίβου Γκράβας και τα Γήπεδα Τένις, που θα λειτουργούν με διαφορετικό ωράριο και μόνο κατόπιν ραντεβού, ο κάθε αθλούμενος θα πρέπει να φέρει υποχρεωτικά συμπληρωμένο το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου το οποίο μπορεί να κατεβάσει εδώ. Στο Αθλητικό Κέντρο Στίβου Γκράβας θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα άνω των 13 ετών κατόπιν ραντεβού (2102287506). Στα Γήπεδα Τένις στο Ρουφ, στην Ελληνορώσων, στο Γουδή και στα Άνω Πατήσια, θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα άνω των 15 ετών κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Μπορείς να δεις όλα τα Ανοιχτά Αθλητικά Κέντρα εδώ.