Μάιος 13, 2020

Ένα εστιατόριο στο Άμστερνταμ πάει το θέμα της ασφάλειας σε άλλο επίπεδο

Στήνει πρωτότυπα σεπαρέ για δύο άτομα στον εξωτερικό χώρο του, εξασφαλίζοντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των πελατών του.

Το γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι συνθήκες στην εστίαση θα είναι πρωτοφανείς όταν ανοίξουν ξανά τα μπαρ και τα εστιατόρια, ωστόσο η εφευρετικότητα των επιχειρηματιών έχει χτυπήσει κόκκινο ώστε να μας υποδεχτούν με ασφάλεια. Αυτό αποδεικνύει ένα εστιατόριο στο Άμστερνταμ, που αποφάσισε να τοποθετήσει τα τραπέζια του σε μικρές κατασκευές σαν «θερμοκήπια» πλάι στο κανάλι Oosterdok ακολουθώντας τους κανόνες της κοινωνικής απόστασης.

Το εστιατόριο Mediamatic ETEN του πολιτιστικού πολυχώρου Mediamatic Biotoop δοκίμασε τις προηγούμενες μέρες τη λύση αυτών των πρωτότυπων και κομψών σεπαρέ, που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο άτομα με την προϋπόθεση ότι αυτά τα ζευγάρια ζουν μαζί ή έχουν περάσει μαζί την καραντίνα. Με φανταστική θέα στο κανάλι και στην πόλη, το Mediamatic ETEN θα ξεκινήσει δοκιμαστικά τη λειτουργία του στον εξωτερικό χώρο με τα «θερμοκήπια», σερβίροντας ένα μενού με πιάτα φυτοφαγικής διατροφής.

Δες το σχετικό βίντεο από το ρεπορτάζ του Euronews: