Μάρτιος 23, 2020

Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν από το αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού τους

Η εταιρεία United We Fly παρουσιάζει «σπιτικές» συναυλίες, από την Ειρήνη Σκυλακάκη και τον Theodore μέχρι τον Πέτρο Μάλαμα και την Κατερίνα Πολέμη.

Πολλοί καλλιτέχνες κάνουν ό,τι μπορούν για να μη βαρεθούμε στο σπίτι. Μία ακόμη διαδικτυακή πρωτοβουλία για να ψυχαγωγηθούμε στο σπίτι είναι τα Stay Home Sessions της United We Fly, μίας ανεξάρτητης εταιρείας που ασχολείται με τη δισκογραφία και το μουσικό management.

Ο Theodore είναι ο ιδρυτής της United We Fly και ένα από τα ονόματα που θα δώσουν online συναυλία

Η United We Fly ανακοίνωσε τους Έλληνες καλλιτέχνες της που θα μας επισκεφτούν στο σπίτι από το δικό τους σπίτι σε διάφορες πόλεις του κόσμου, για να μας παρουσιάσουν μίνι συναυλίες σε live streaming. Μουσική παρέα με παλιά κομμάτια τους, αυτοσχεδιασμούς και νέο υλικό θα μας κάνουν οι Afformance, Danai Nielsen, Daphne And The Fuzz, George Gaudy, Ghone, Ειρήνη Σκυλακάκη, Κατερίνα Πολέμη, Minor Project, Παιδί Τραύμα, Πέτρος Μάλαμας, Someone Who Isn’t Me, Theodore, This Darkness of Mine και Χoan.

Κατερίνα Πολέμη

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των online συναυλιών αλλά και άλλα ονόματα από ένα ευρύ μουσικό φάσμα που περιλαμβάνει από indie pop μέχρι μουσικές του κόσμου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.