Μάιος 27, 2020

Drive-in προβολή στον Λυκαβηττό με τη θρυλική γαλλική κωμωδία «Για Όλα Φταίει το Γκαζόν»

Ο ραδιοφωνικός σταθμός En Lefko σε προσκαλεί να ανέβεις με το αυτοκίνητο στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας για να δεις σινεμά.

Πολύ πριν φανταστούμε ότι κάποια εποχή το drive-in cinema θα ξαναγύριζε από ανάγκη στη μόδα, ο ραδιοφωνικός σταθμός En Lefko είχε ξεκινήσει να διοργανώνει drive-in προβολές στο πλάτωμα του λόφου του Λυκαβηττού μπροστά από το θέατρο. Αυτό το event θα πραγματοποιηθεί κανονικά και φέτος για τέταρτη χρονιά, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, με προβολή της γαλλικής κωμωδίας «Για Όλα Φταίει το Γκαζόν» και φόντο τη φωτισμένη Αθήνα.

Η ταινία της Ζοσιάν Μπαλασκό ανανέωσε τη γαλλική κωμωδία, έκανε τεράστια εμπορική επιτυχία και κατέλυσε ταμπού δεκαετιών. Περιγράφει την ερωτική σχέση ανάμεσα σε δύο γυναίκες, που υποδύονται η Βικτόρια Αμπρίλ και η Ζοσιάν Μπαλασκό, η μία από τις οποίες είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία της, η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ταινία θα κυκλοφορήσει σε επανέκδοση στα θερινά από την εταιρεία διανομής Rosebud.21.

Για να παρακολουθήσεις την ταινία στην drive-in προβολή του En Lefko στην ασφάλεια και την άνεση του αυτοκινήτου σου, ακολούθησε τις οδηγίες εδώ.

Δες το trailer της ταινίας: