Σεπτέμβριος 4, 2020

Δωρεάν συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στον Άγιο Δημήτριο

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα best of της δισκογραφίας του στο πλαίσιο των Φθινοπωρινών Γιορτών του δήμου.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου και Θεομήτορος) θα εμφανιστεί ο Φοίβος Δεληβοριάς την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. Μαζί με τους συνεργάτες του, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, τον Yoel Soto στο μπάσο, τον Κώστα Παντέλη στις κιθάρες και τη Νεφέλη Φασούλη στο τραγούδι, φτιάχνει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ, από όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το 1989 έως σήμερα. Mέσα από παλιά αλλά και ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα τραγούδια, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, όλοι θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι, τραγουδώντας για το «βίο του διπλανού» κι ας τηρούν πια τις αποστάσεις.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη με προσκλήσεις που διατίθενται από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Αγίου Βασιλείου 83, Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ.-3 μ.μ., 2109752030). Για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ήταν επιθυμητή η προσφορά δύο τουλάχιστον βασικών ειδών τροφίμων μακράς διάρκειας ή φαρμάκων ή σχολικών ειδών ή ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Συσσιτίου – Φαρμακείου. Εφόσον υπάρξουν αδιάθετες προσκλήσεις, θα διατεθούν μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης στην είσοδο του γηπέδου. (φωτογραφία εξωφύλλου: Δημήτρης Μακρής)