Μάιος 10, 2020

Δωρεάν φαντασμαγορική συναυλία με Σάρα Μπράιτμαν και Αντρέα Μποτσέλι για καλό σκοπό

Η τραγουδίστρια που ερμήνευσε πρώτη το ρόλο της Κριστίν στο «Φάντασμα της Όπερας» ανέβασε στο YouTube τη συναυλία της προτρέποντάς μας να ενισχύσουμε τον αγώνα κατά της πανδημίας.

Το 1997, η Σάρα Μπράιτμαν εμφανίστηκε στο Royal Albert Hall για μία μεγάλη συναυλία με κλασικές άριες και κομμάτια από μιούζικαλ. Στη σκηνή τη συνόδευσαν ο Αντρέα Μποτσέλι για ένα ντουέτο στο «Time to Say Goodbye», ο σύζυγός της Άντριου Λόιντ Γουέμπερ και η Εθνική Ορχήστρα της Αγγλίας. Το setlist περιελάμβανε κομμάτια των Πουτσίνι, Γκέρσουιν και, φυσικά του συζύγου της.

Η σοπράνο (αλλά και ερμηνεύτρια σε τραγούδια ντίσκο) έγινε ευρύτερα γνωστή ερμηνεύοντας πρώτη το ρόλο της Κριστίν στο μιούζικαλ «Το φάντασμα της Όπερας» – ήταν τότε ήδη παντρεμένη με τον Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, τον οποίο είχε γνωρίσει συμμετέχοντας στο θίασο του «Cats».

Η συναυλία «Sarah Brightman: In Concert at the Royal Albert Hall» θα είναι διαθέσιμη μέχρι το βράδυ της Τρίτης 12/5, ενώ κάτω από το βίντεο η Μπράιτμαν προτρέπει τους θεατές να συνδράμουν οικονομικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.