Ιούνιος 9, 2020

Coyoacan Playa: μεξικάνικη αύρα και πάρτι στο ηλιοβασίλεμα στο καινούργιο bar restaurant του Varkiza Resort

Το γνωστό ethnic και κοσμικό στέκι του Θησείου μετακομίζει για το καλοκαίρι στην παραλία της Βάρκιζας.

Το Coyoacan του Θησείου έχει γίνει προορισμός το χειμώνα για τα θεματικά πάρτι, τη μεξικάνικης έμπνευσης κουζίνα και cocktail list και το κομψό crowd του. Κατεβαίνοντας στο Varkiza Resort (πρώην Yabanaki Beach), αυτό το bar restaurant μιξάρει μεσογειακή και μεξικάνικη ατμόσφαιρα και προτείνει μια παραθαλάσσια Mexiterranean εμπειρία. Στην καλοκαιρινή εκδοχή του, που θα αποκαλυφθεί από την Παρασκευή 12 Ιουνίου, το Coyoacan Playa, θα μας υποδέχεται από το πρωί με μοναδικές υπηρεσίες στην παραλία, ενώ καθώς σουρουπώνει θα γίνεται ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό για δείπνο και signature δροσιστικά κοκτέιλ στο lounge bar του.

Το «sun & zen» design έχει επιμεληθεί ο Στράτος Χιωτέλης, ο οποίος έχει επιλέξει γήινα χρώματα, ξύλο και λεπτομέρειες που τραβάνε το βλέμμα.

Το ολοκαίνουργιο μενού του Παναγιώτη Μουτσόπουλου συντονίζεται με την αισθητική και τις αναφορές του concept, δίνοντας έμφαση στο ψάρι και τα θαλασσινά με επιλογές από σεβίτσε μέχρι αστακομακαρονάδα.

Παίρνοντας ρυθμό από τα επιτυχημένα πάρτι του χειμώνα, το Coyoacan Playa θα παρουσιάζει καθημερινά τα CoyoSunset live sessions με γνωστούς DJs να παίζουν house μουσική με ethnic στοιχεία. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού σημειώνουν ότι το προσωπικό τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα, τις προδιαγραφές και τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας που επιβάλλουν οι περιστάσεις.