Νοέμβριος 6, 2019

Απόψε κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη «Lulu» με την Καραμπέτη. Δες φωτογραφίες από την παράσταση

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια επιστρέφει 30 χρόνια μετά στον σκανδαλιστικό ρόλο που την καθιέρωσε, με σκηνοθέτη τον Γιάννη Χουβαρδά.

Ποια είναι η μυστηριώδης Λούλου που όλοι προσπαθούν να αποκτήσουν, να ελέγξουν και να υποτάξουν, αλλά κανείς δεν το καταφέρνει; Θα το μάθουμε επιτέλους απόψε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όπου κάνει πρεμιέρα μία από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις της σεζόν.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη επιστρέφει 30 χρόνια μετά στο ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα της, αυτήν τη φορά με σκηνοθέτη τον Γιάννη Χουβαρδά, ο οποίος διασκευάζει το υπερτολμηρό έργο του Φρανκ Βέντεκιντ.

Βασισμένο στη σύνθεση των έργων του Βέντεκιντ «Το πνεύμα της γης» (1895) και «Το κουτί της Πανδώρας» (1904), το «Lulu» έχει στο επίκεντρό του μια γυναίκα με γνήσια ζωτικότητα, αχαλίνωτο ερωτισμό, φυσική ευφυία και ακατάλυτο μυστήριο. Το αίνιγμά της συνίσταται στην ικανότητά της να ενσαρκώνει άψογα και με τέλεια αθωότητα όλες τις εικόνες που προβάλλονται επάνω της: παιδί, παρθένα, σύζυγος, φίλη, φαμ φατάλ, μητέρα, ερωμένη, πόρνη. Δεν βιώνει τους ρόλους που της ανατίθενται, αλλά τους παίζει, παίζοντας ταυτόχρονα μαζί τους.

Στην παράσταση, τους άντρες που την περιτριγυρίζουν υποδύονται οι Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Γιώργος Μπινιάρης, Άκης Σακελλαρίου, Αλέκος Συσσοβίτης, Χάρης Φραγκούλης και Νίκος Χατζόπουλος. Σημείωσε ότι η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 16 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες και τα εισιτήρια της παράστασης θα βρεις εδώ.