Μάιος 12, 2020

Άνοιξε –επιτέλους!– το Jerry’s Foodtruck στην Αθήνα με αμαρτωλά donuts και ολόγλυκα burgers

Το θεσσαλονικιώτικο γλυκατζίδικο που σερβίρει donuts με σύριγγες πραλίνας, σάντουιτς τσουρεκιού και άλλες γλυκές ευρεσιτεχνίες, μόλις στάθμευσε στο Χαλάνδρι.

Οι ουρές έξω από το μικρό μαγαζί στο Χαλάνδρι που φιλοξενεί το Jerry’s Foodtruck είναι ήδη μεγάλες, αλλά κανείς δεν αποθαρρύνεται. Συνεχώς καταφτάνουν κυρίως νεαροί και νεαρές, που έχουν βουτήξει στην αμαρτία των γλυκών της σταθερής καντίνας του Γιάννη Χρηστίδη και του Τάσου Γκουσγκούνη και περιμένουν υπομονετικά να τα προμηθευτούν.

Είχαμε γράψει από τις αρχές Μαρτίου ότι το Jerry’s Foodtruck ετοιμαζόταν να κατέβει στην Αθήνα μετά τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη και τα Ιωάννινα. Ο λόγος που αυτό το concept έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία είναι ότι ξαναπροτείνει τα donuts με θεσσαλονικιώτικη ευρηματικότητα. Τα donuts μπορείς να τα γεμίσεις με σοκολάτες, φυστικοβούτυρο, ταχίνι, κρέμα μπισκότου ή 20 περίπου άλλα fillings, να τα πασπαλίσεις με Maltesers ή πέρλες σοκολάτας, να τα συνοδεύσεις με σύριγγες πραλίνας, παγωτό ή κουπάκια για να τα βουτήξεις μέσα. Βασικά έχεις άπειρα υλικά στη διάθεσή σου για να «τουμπανιάσεις» τα donuts σου.

Μεγάλο hit είναι τα γλυκά burgers, με προτάσεις από το Strawburger με φρέσκες φράουλες, κρέμα μπισκότου και σοκολάτα γάλακτος μέχρι το Hawaiian με ανανά με καψαλισμένη καφέ ζάχαρη και κρέμα cheesecake. Υπάρχουν special γλυκά, όπως το Jerry’s Cup και τα Donut Chips, που και μόνο που διαβάζει τις περιέχουν νομίζεις ότι έχεις βουτήξει σε μια δεξαμενή σοκολάτας και ζύμης, τρεις τσουρεκο-προτάσεις και τα ινσταγκραμικά Sweet Sweet Boxes, που τα γεμίζεις με γλυκά για 2, 4 ή 10 άτομα. Δεν αξίζει να περιμένεις για όλα αυτά λίγη ώρα στην ουρά;

Κολοκοτρώνη 4, Χαλάνδρι, 2106833353