Μάιος 29, 2020

Ανοίγουν τα θερινά: κατέβασε το Citytag για να μάθεις ποιες αίθουσες λειτουργούν και ποιες ταινίες θα απολαύσεις

Η αγαπημένη συνήθεια του σινεμά κάτω από τα αστέρια επιστρέφει και η εφαρμογή-οδηγός πόλης Citytag έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να την ευχαριστηθείς.

Από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας και οι αιθουσάρχες τρέχουν να ξαναστήσουν καθίσματα και τραπέζια για να προσαρμοστούν στις νέες οδηγίες και συστάσεις του υπουργείου Πολιτισμού, αφού η πληρότητα αυξάνεται στο 75% από το 40% που είχε αρχικά ανακοινωθεί. Το πλήρες πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας που ανακοινώθηκε σήμερα, προβλέπει τακτικές απολυμάνσεις χώρων υγιεινής, καθισμάτων και τραπεζιών, μονοδρόμηση διαδρόμων, αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων και στις ουρές, χρήση μάσκας και γαντιών από το προσωπικό, αλλά και κατάργηση του διαλείμματος για να μη δημιουργείται συνωστισμός στο κυλικείο.

Cine Φιλοθέη

Σίγουρα η εικόνα των υπαίθριων αιθουσών της πόλης θα είναι λίγο διαφορετική, αλλά κι οι θεατές πρέπει να επιδείξουν καλή διάθεση και συμμόρφωση με τους κανόνες: προτείνεται να φτάνουν νωρίς στο ταμείο (κάποια θα είναι ανοιχτά από τις 8 μ.μ.), να χρησιμοποιούν κάρτα για ανέπαφες συναλλαγές, να προαγοράζουν εισιτήριο όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα και, βέβαια, να τηρούν τις αποστάσεις.

Έτσι από τη Δευτέρα θα μπορείς και πάλι να δεις σινεμά κάτω από τον έναστρο ουρανό κι ο καλύτερος οδηγός για να επιλέξεις ταινία και αίθουσα είναι η εφαρμογή Citytag. Το Citytag είναι ο πιο ενημερωμένος και εύχρηστος οδηγός της πόλης, και μέσα στην κατηγορία ΣΙΝΕΜΑ παρουσιάζει ολόκληρο το πρόγραμμα των θερινών κινηματογράφων, τις τιμές εισιτηρίων και την τοποθεσία τους σε χάρτη για άμεση πλοήγηση, καθώς και όλες τις ταινίες που προβάλλονται, με τρέιλερ και υπόθεση.

Κατεβάζοντας δωρεάν το Citytag, θα δεις ότι από τη Δευτέρα ξεκινούν να λειτουργούν θερινοί σε όλη την πόλη, από την Αίγλη του κέντρου και την Κάρμεν στην Κατεχάκη μέχρι τη Φιλοθέη και το Cool Τύμβος στον Μαραθώνα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτες μέρες θα κυλήσουν με επαναλήψεις, αφού τα γραφεία διανομής θα αρχίσουν να βγάζουν σταδιακά νέες ταινίες και οι αιθουσάρχες θέλουν να τεστάρουν την ανταπόκριση του κοινού. Η «Ευτυχία» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τα οσκαρικά «Παράσιτα» και η «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη είναι οι ταινίες που θα εγκαινιάσουν τη σεζόν στις περισσότερες αίθουσες.

Για να έχεις στο κινητό σου τον καλύτερο οδηγό για να πας θερινό, κατέβασε δωρεάν το Citytag στο Google Play και στο App Store!