Ιούνιος 3, 2020

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα events στο City Drive-in του Λυκαβηττού

Έναν ολόκληρο μήνα με πάρτι, προβολές, stand-up comedy και συναυλίες έχει σχεδιάσει το Cinema Alive.

Από την Παρασκευή 5 Ιουνίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο λόφο της Αθήνας με την εκπληκτική θέα. Στον Λυκαβηττό, οι Cinema Alive, το πρώτο και μοναδικό interactive σινεμά της χώρας, δημιουργούν μία drive-in κατάσταση για να περάσουμε το καλοκαίρι της πανδημίας με πάρτι, κινηματογραφικές προβολές, stand-up comedy και συναυλίες, που μπορείς να παρακολουθήσεις από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.

Το «Grease», που φυσικά έχει σκηνή σε drive-in, θα προβληθεί στο City Drive-in του Λυκαβηττού

Το πρόγραμμα του City Drive-in ξεκινά με μια Full Moon Fiesta στις 5 Ιουνίου, σε συνεργασία με τα Hideout Events, η οποία θα ξεκινήσει από το ηλιοβασίλεμα και θα σε κρατήσει μέχρι να απολαύσεις την πανσέληνο πάνω από την πόλη. Στη συνέχεια, το σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί διπλή κινηματογραφική προβολή με το «Grease» στις 8:30 μ.μ. και τα «Παράσιτα» στις 11 μ.μ. Στο χώρο θα λειτουργεί food court, από το οποίο θα προμηθευτείς φυσικά ποπκόρν, νάτσος, μπέργκερς, κοκτέιλ και γλυκά.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μέσα στη μέρα από το Viva. Σημειώνεται ότι το City Drive-in έχει συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19.