Νοέμβριος 6, 2019

Αν είσαι fan της dance μουσικής, ετοιμάσου για party με δύο μεγάλα international ονόματα

Len Faki και Sam Paganini ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεσηκώσουν τους φίλους της techno το Σάββατο 9/11.

Άλλη μια παρτάρα διοργανώνουν το Blend και η ομάδα SEDS για τους φίλους της techno μουσικής. Καλεσμένοι τους είναι ο Len Faki και ο Sam Paganini, δύο DJs και παραγωγοί που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα στο dancefloor. Επισκέπτονται πολύ συχνά τη χώρα μας, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν μαζί στα decks ενός ελληνικού club.

Τουρκικής καταγωγής και κάτοικος Βερολίνου, ο Len Faki είναι resident στο θρυλικό Berghain με τη «δύσκολη» πόρτα, και μάλιστα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το 2004. Τα πολύωρα sets του έχουν απίστευτη ενέργεια και μια άγρια ομορφιά, ενώ οι κυκλοφορίες στη δική του δισκογραφική, τη Figure, σπρώχνουν τα όρια της techno σε ανεξερεύνητα πεδία. Φέτος βρέθηκε στην 46η θέση του Alternative Top-100 του DJ Mag.

Νεότερος σε ηλικία, αλλά εξίσου περιζήτητος σε clubs και φεστιβάλ, o Ιταλός Sam Paganini παίζει το δικό του στιλ μουσικής, που θα μπορούσαμε να περιγράψουμε ως sexy, groovy και σκοτεινή techno. Κυκλοφορίες του όπως το «Black Leather», το «Polyester» και το «Chocolate», έχουν παραμείνει επί βδομάδες στα charts του Beatport, ενώ όλες οι δυνατές εταιρείες της techno σπρώχνονται για να βγάλουν τη μουσική του.

Περισσότερες πληροφορίες για το event του Blend και της SEDS θα βρεις εδώ.