Δεκέμβριος 8, 2019

Αυτά τα Χριστούγεννα θα… ξανακάψεις το σενάριο με Φισφή, Μακαλιά και Ρούμπο

Η παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου συμμετέχει το κοινό καθοδηγώντας τους τρεις κωμικούς, έρχεται στο Premise Comedy Club.

Το «Κάψε το σενάριο» ήταν η τηλεοπτική σειρά που σύστησε στο ευρύ κοινό τον Λάμπρο Φισφή, τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Ζήση Ρούμπο, αλλά και η πρώτη γνωριμία μας με το είδος του κωμικού αυτοσχεδιασμού. Με πάνω από 500 παραστάσεις στο ενεργητικό τους και μετά τη διαδικτυακή τους επιστροφή, οι τρεις κωμικοί έρχονται στο Γκάζι, στο Premise Comedy Club, και για μια βραδιά μόνο παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ό,τι άλλο αποφασίσεις εσύ!

Οραματίσου μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει. Τώρα ξέχασέ τα όλα αυτά και πήγαινε να δεις μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς… ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα!

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση «Κάψε το σενάριο: Reloaded X-Mas Special» εδώ.