Φεβρουάριος 11, 2020

ADD και Plissken επιστρέφουν το καλοκαίρι με εκρηκτικούς καλεσμένους – η προπώληση ξεκίνησε!

Τα δύο μεγάλα dance φεστιβάλ της πόλης ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το line-up τους κι εμείς περιμένουμε πώς και πώς να χορέψουμε.

Σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να σκάνε οι ειδήσεις για καλοκαιρινές συναυλίες και φεστιβάλ. Για τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής συγκεκριμένα, δύο μεγάλες διοργανώσεις επιστρέφουν με πολύ ηχηρά ονόματα από την αφρόκρεμα του είδους.

Charlotte de Witte

Tο ADD του Six D.O.G.S. και της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση επιστρέφει με ένα εβδομαδιαίο πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, που θα απλωθεί σε όλη την πόλη, από το ιστορικό κέντρο ως το παραλιακό μέτωπο, και θα κορυφωθεί με το κεντρικό event την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαΐου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. To line-up του κεντρικού event περιλαμβάνει τη νέα superstar της techno Charlotte de Witte, το βετεράνο DJ Shadow, πρωτοστάτες της queer underground όπως η Honey Dijon και η Eris Drew, την disco-gospel ευφορία των Floorplan του Robert Hood, την αυθεντική house εμπειρία των Apollonia και τον techno καταιγισμό της Rebekah και του Kobosil.

Περισσότερες πληροφορίες για το ADD εδώ.

 

Bicep

Το Plissken θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου και σκοπεύει να ξυπνήσει αναμνήσεις στους παλιούς ravers με τη μετάκληση των Orbital. Το δίδυμο των Phil και Paul Hartnoll καθόρισε τον ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής τη δεκαετία του 1990 με κλασικά κομμάτια όπως το «Chime», το «The Box», το «The Saint» και το «Impact», και στην Αθήνα θα παρουσιάσει το οπτικοακουστικό show του με τα πολιτικά μηνύματα. Τη δεύτερη μέρα, το δικό τους απίστευτο show θα παρουσιάσουν οι Βορειο-ιρλανδοί Bicep, οι βασιλιάδες του σύγχρονου house ήχου, οι οποίοι πρόσφατα επισκέφτηκαν την Αθήνα ως DJs. Προς το παρόν, έχουν ανακοινωθεί δύο ακόμη ονόματα: ο Νορβηγός Todd Terje, που έχει επαναπροσδιορίσει την disco, και οι Αμερικανοί Chromatics με τη μελαγχολική και υπνωτιστική dream pop τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Plissken εδώ.