Απρίλιος 10, 2020

5 δωρεάν αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ για τις μεγαλύτερες σταρ της μουσικής

Γνώρισε τη ζωή και το παρασκήνιο του μουσικού έργου πασίγνωστων ερμηνευτριών όπως η Beyoncé και η Adele.

Εκτός από τα τραγούδια τους, με τα οποία μονοπωλούν τα charts, οι μεγάλες σταρ του παγκόσμιου πενταγράμμου μας γοητεύουν και με την προσωπική τους ζωή – όση τουλάχιστο αφήνουν να φανεί σε κοινή θέα. Στο κανάλι του Citytag στο  YouTube έχουμε συγκεντρώσει μια σειρά από ντοκιμαντέρ για προσωπικότητες, γεγονότα και φαινόμενα της φύσης, κι ανάμεσά τους πέντε εξαιρετικά ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ για τα πιο τρανταχτά γυναικεία ονόματα της μουσικής. Παρακολούθησέ τα και πάτα subscribe στο κανάλι του Citytag για να βρεις playlists με τα καλύτερα μουσικά, κινηματογραφικά και ταξιδιωτικά βίντεο του YouTube!

 

«Beyoncé: Beyond the Glam»

Η σταρ που διαμορφώνει τις τάσεις της ποπ μουσικής ξεκίνησε δειλά-δειλά από το Χιούστον του Τέξας και αυτό το ντοκιμαντέρ περιγράφει την πορεία της μέχρι την κορυφή.

 

«Rihanna: No Regrets»

Με αποσπάσματα από τα τραγούδια της και αποκλειστικές συνεντεύξεις από στελέχη της μουσικής βιομηχανίας θα μάθεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την ερμηνεύτρια του «Diamonds» και του «Umbrella».

 

«My Name is Lady Gaga»

Αυτό το ντοκιμαντέρ του Άλεξ Λοτζ επιχειρεί μέσα από υλικό αρχείου, αποσπάσματα από συναυλίες και συνεντεύξεις να δείξει πώς η Lady Gaga μεταμορφώθηκε από μια απλή τραγουδίστρια σε ένα ίνδαλμα με ξεχωριστή καλλιτεχνική  φιλοσοφία.

«Demi Lovato: Simply Complicated»

Αυτό το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε παράλληλα με τον έκτο δίσκο της, το «Tell Me You Love Me». Περιγράφει πώς ηχογραφήθηκε ο δίσκος, ενώ περιλαμβάνει αποκαλύψεις από την ίδια την Demi Lovato για τη ζωή και την καριέρα της που δεν είχε μοιραστεί μέχρι τότε.

 

«Adele: Homecoming»

Ένα κολάζ δηλώσεων και live εμφανίσεων της Βρετανίδας σταρ μαζί με συνεντεύξεις μουσικών παραγόντων, αποκαλύπτουν αυτό το ποπ φαινόμενο που δημιουργήθηκε με μοναδικό όπλο μια εκπληκτική φωνή.