Δεκέμβριος 30, 2019

5 σούπερ απογευματινά πάρτι σε μπαρ την παραμονή, για να κάνεις ρεβεγιόν από νωρίς

Μετά τα ψώνια ή τη βόλτα, ξεκίνα από το απόγευμα της Τρίτης 31/12 να αποχαιρετάς τον παλιό χρόνο με θαυμάσια κοκτέιλ και μουσικές.

Odori

Το καθιερωμένο απογευματινό πάρτι του Odori την παραμονή είναι ακόμη πιο κεφάτο κι από εκείνα που ξεκινούν μετά τα μεσάνυχτα. Θα πιεις εξαιρετικά aperitivi του Μανώλη Λυκιαρδόπουλου και θα χορέψεις με ποπ και ροκ διαχρονικά hits αλλά και μερικά ελληνικά στο τσακίρ κέφι. (από τις 17:00, είσοδος ελεύθερη)

Σκουλενίου 2, κέντρο

 

Baba Au Rum

Το αγαπημένο μας εξωτικό ρουμάδικο θα είναι γεμάτο μέσα έξω με κόσμο που θα πίνει τα βραβευμένα κοκτέιλ και γιορταστικά punches της ομάδας του Θάνου Προυναρούς, ακούγοντας εκλεκτική house από τον Bengoa. (από τις 17:00, είσοδος ελεύθερη)

Κλειτίου 6, κέντρο

 

ΜΑΙ ΤΑΙ

Η music traveller της πόλης, η εκλεκτική Miss Catalina, θα βρεθεί στο ανανεωμένο κλασικό κολωνακιώτικο μπαρ για να παίξει μουσικές από όλο τον κόσμο, slow disco και funk. Τσέκαρε τη λίστα με τα κοκτέιλ του Ξαβιέ Μισαηλίδη και του Γιάννη Σαμαρά. (από τις 17:00, είσοδος ελεύθερη)

Πλουτάρχου 18, Κολωνάκι

 

Flaws

Πολύ βολικά, αυτό το καινούργιο στέκι βρίσκεται απέναντι από το νέο μουσείο του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, οπότε μπορείς να κάνεις ένα τουρ στο hot αξιοθέατο της πόλης και έπειτα να πας στο Flaws για μουσικές από τον DJ Dipap και ποτά. (από τις 15:00, είσοδος ελεύθερη)

Ιβύκου 8, Παγκράτι

 

Materia Prima

Ένα champagne party στο φιλικό wine bar, για να κλείσει ο χρόνος με πολλές μπουρμπουλήθρες. Θα υπάρχει λίστα μοναδικές σαμπάνιες by the glass, ειδικό μενού φαγητού, έκπτωση σε όλες της σαμπάνιες της κάβας και κλήρωση δώρων. (από τις 13:00, είσοδος ελεύθερη)

Φαλήρου 68, Κουκάκι