Νοέμβριος 8, 2019

4 πάρτι που βάζουν φωτιά στα απογεύματα της Κυριακής

Με χορευτές, performers, όμορφο crowd που διασκεδάζει και house μουσική που θα απογειώσει τη διάθεσή σου.

Μήπως η Κυριακή το απόγευμα είναι το νέο βράδυ του Σαββάτου; Αντί να σε πιάσει μελαγχολία που την επόμενη μέρα ξεκινάει η νέα βδομάδα και η δουλειά στο γραφείο, σου προτείνουμε 4 πάρτι για να ξεχάσεις τα πάντα και να διασκεδάσεις σαν να άρχιζε ξανά το σαββατοκύριακο!

 

Gypsy Soul στο Coyoacan

Ένα πάρτι σκέτη μαγεία. Το Coyoacan, το μεξικάνικο bar restaurant στο Θησείο, συνεργάζεται με την Global Fantasy και δημιουργούν ένα σκηνικό εμπνευσμένο από το φλογερό ταμπεραμέντο της τσιγγάνικης ψυχής. Ανάμεσα στον κόσμο κυκλοφορούν χορεύτριες με πλουμιστές ενδυμασίες αλλά και makeup artists για να σε μακιγιάρουν, το ντεκόρ είναι πολύχρωμο, ενώ οι DJs παίζουν dance μουσική με έθνικ στοιχεία. Συχνά εμφανίζονται DJs από το εξωτερικό, όπως αυτή την Κυριακή που φιλοξενείται ο Νοτιοαφρικανός Culoe De Song.

 

La Luz στο Salon de Bricolage

Το La Luz στο Island ήταν το πάρτι όπου πήγαιναν όλοι τα κυριακάτικα απογεύματα του καλοκαιριού. Η ατμόσφαιρα έμοιαζε με ένα φεστιβάλ, με χορευτές και performers ντυμένους με φουτουριστικά ρούχα σαν να είχαν βγει από τον κόσμο του Mad Max. Τα La Luz μεταφέρθηκαν για το χειμώνα στο Salon de Bricolage στο κέντρο της Αθήνας. Ο χώρος μπορεί να είναι μικρότερος, όμως τα vibes είναι το ίδιο ξεσηκωτικά, με αναγνωρίσιμα ονόματα της local σκηνής, όπως ο Alceen και ο Agent Greg να παίζουν εξωτική house από νωρίς μέχρι αργά.

 

The Spirit στο Mikro

Τα The Spirit ξεκίνησαν την προηγούμενη Κυριακή στο Mikro της Γλυφάδας και ελπίζουμε να συνεχιστούν όλο το χειμώνα. Τα παρουσιάζουν δύο ανερχόμενοι Έλληνες DJs, ο Zace και ο Lucius, οι οποίοι παίζουν εκρηκτική house μουσική με afro στοιχεία.

 

Mosaiko

Είναι γνωστό πως το γλυφαδιώτικο bar αγαπάει πολύ τη μουσική και το αποδεικνύει προσκαλώντας κάθε μέρα ανοιχτόμυαλους Έλληνες DJs που δεν αρκούνται στα συνηθισμένα. Τις Κυριακές, το fun ξεκινάει από νωρίς, με καλεσμένους όπως η Marsha, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες γυναικείες παρουσίες της σκηνής, και ο εκκεντρικό Dear Quentin