Απρίλιος 25, 2020

3 προτάσεις για να απολαύσεις απίθανα κοκτέιλ με delivery

Από κλασικά Zombie και Negroni μέχρι πρωτότυπα, signature ποτά έρχονται στην πόρτα του σπιτιού σου.

Με τα μπαρ να αργούν να ανοίξουν και τις συνταγές για κοκτέιλ που παρουσιάζονται online να είναι ευπρόσδεκτες αλλά με αποστάγματα και υλικά που ένα μέσο σπίτι δεν διαθέτει, γιατί να μην αφήσεις τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους; Έχουμε τρεις προτάσεις για να πιεις στο σπίτι κλασικά και νεωτεριστικά κοκτέιλ, που θα έρθουν με ντελίβερι στην πόρτα σου.

 

Flask

Ένα delivery app αποκλειστικά για κοκτέιλ, που εξυπηρετεί όλη την Αθήνα. Υπάρχουν πολλά κλασικά ποτά, όπως Negroni, Piña Colada, Zombie και Old Fashioned, αλλά και δημιουργίες της ομάδας του Flask, όπως το Pine Up με τζιν, που το προτιμούν πολλοί λόγω ανανά και μάνγκο ή το καυτερούτσικο Hotty Seniorita με τεκίλα. Μπορείς να πιεις λίγο παραπάνω, αφού δεν οδηγείς, παραγγέλνοντας τα πακέτα με 4, 6 ή 8 κοκτέιλ. Παραγγελία μέσω Wolt, Skroutz και efood ή μέσω της εφαρμογής, που είναι διαθέσιμη σε Google Play και App Store.

 

The Clumsies Original Cocktails

Πέντε εμφιαλωμένα κοκτέιλ από προηγούμενους καταλόγους τού The Clumsies, του μπαρ που αγαπάει το ελληνικό και διεθνές κοινό, και βρίσκεται στην 6η θέση στη λίστα των καλύτερων μπαρ του κόσμου. Δοκίμασε το διαφανές Strawberry Daquiri, το παθιάρικο Forbidden Fruit, το μπισκοτένιο Nostalgia, το εξαιρετικό Clumsy Negroni και το Aegean Negroni, που το TimeOut ανέδειξε πέρυσι καλύτερο κοκτέιλ του κόσμου. Μπορείς να τα παραγγείλεις σε μεγάλες κάβες ή στο Skroutz.

 

Burger Joint

Τώρα θα σε βάλουμε σε διπλό πειρασμό, αφού μέχρι να φτάσεις στην ενότητα με τα κοκτέιλ του Burger Joint, το βλέμμα σου θα περιπλανηθεί στα μπέργκερ, τις πίτσες και τα rib eye. Εμείς θα περιοριστούμε στα κοκτέιλ, όπως τα κλασικά Bloody Mary, Zombie (υπάρχει και μια εκδοχή με premium ρούμια) και Margarita. Υπάρχουν δροσιστικές προτάσεις που ταιριάζουν πολύ στον ανοιξιάτικο καιρό, όπως το Gin Cucumber Martini, το Pink Bomb και το Strawberry Elixir. Παραγγελία μέσω Wolt και efood.