Μάιος 9, 2020

3 διαδικτυακά πάρτι για να κάνεις clubbing από το σπίτι

Το Bolivar ανοίγει την πιο περίεργη καλοκαιρινή σεζόν, στο ΕΚΕΙ παίζουν ανελέητα party anthems και στη Γερμανία techno.

Επειδή οι άνθρωποι του ΕΚΕΙ δεν έχουν μάθει να κάθονται ήσυχα όταν τους λείπει κάτι, έχουν σκοπό να αντιμετωπίσουν την έλλειψη πάρτι και τα κλειστά κλαμπ. Στο Cyber Disco, υπάρχει δυνατή μουσική, πολύς κόσμος μαζεμένος σε ένα χώρο, χoρός, παρέα, γνωριμία και η κουβέντα με νέα άτομα. Κι όλα αυτά μέσω Zoom, όπου έχει μετακομίσει η ομάδα του νεανικού κλαμπ με τους DJs MNDL, DEMAR και Hardpan. Για να το ξενυχτήσεις, κάνε join από τις 23:00 και μετά εδώ.

Γίνεται καλοκαίρι χωρίς Bolivar; Γίνεται καλοκαίρι χωρίς Kiko Navarro; Προς το παρόν, το αγαπημένο beach bar με τις διεθνείς μετακλήσεις DJs κάνει τα εικονικά εγκαίνια της σεζόν με ένα set του Kiko Navarro στο Facebook, που ξεκινάει στις 22:00.

Η πλατφόρμα United We Stream θα μας μεταφέρει για μία βραδιά στο Distillery της Λειψίας, ένα από τα παλιότερα και πιο επιδραστικά γερμανικά κλαμπ. Στον άδειο χώρο, από τις 8 μ.μ., οι DJs Anna Malysz, Qnete, Vincent Neumann, Mauro Caracho, Matthias Tanzmann (φωτό) και Lydia Eisenblaetter θα παίξουν για πέντε ώρες τον ήχο που ξέρουν καλύτερα από όλους οι Γερμανοί, δηλαδή techno. Το live stream θα είναι διαθέσιμο εδώ.