Απρίλιος 29, 2020

16 αθλητές «προκαλούν» 16 καλλιτέχνες σε ένα μουσικό challenge αλληλεγγύης

Το The Unplagued Concert θα πραγματοποιηθεί σε live streaming την Πέμπτη 30/4 με τα έσοδα από τις δωρεές να πηγαίνουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης «προκαλεί» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Λευτέρης Πετρούνιας τη Δήμητρα Γαλάνη! Μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη φωνή τους με σκοπό την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Στο μουσικό challenge The Unplagued Concert, 16 καλλιτέχνες δέχθηκαν την πρόκληση να τραγουδήσουν unplugged έπειτα από προσωπική πρόσκληση αθλητών, προπονητών και ανθρώπων του αθλητισμού, που τους τέθηκε το απλό ερώτημα «Ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής;». Οι απαντήσεις δόθηκαν, οι «παραγγελιές» έγιναν και τα ζευγάρια δημιουργήθηκαν:

Ο Γιώργος Αφρουδάκης «ζευγαρώνει» με τον Γιώργο Σαμπάνη, ο Παναγιώτης Γιαννάκης με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σπύρος Γιαννιώτης με τον Μίλτο Πασχαλίδη, ο Γιώργος Δώνης με τον Γιάννη Κότσιρα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Διονύση Σχοινά, ο Νίκος Ζήσης με τον Στέλιο Ρόκκο, ο Γιάννης Μπουρούσης με τον Στέλιο Διονυσίου, ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Κώστα Μακεδόνα, ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Γιώργο Νταλάρα, η Μαρία Σάκκαρη με την Άννα Βίσση, ο Βασίλης Σπανούλης με τον Αντώνη Ρέμο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τους Stavento, ο Παναγιώτης Φασούλας με τον Πάνο Μουζουράκη, ο Κώστας Φορτούνης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και η Φανή Χαλκιά με την Έλλη Κοκκίνου.

Εκτός από τα πολυαναμενόμενα ζευγάρια, η ζωντανή εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο και σε ρόλο γεμάτο challenges τον Παντελή Διαμαντόπουλο, θα έχει και άλλους δημοφιλείς καλεσμένους από το χώρο του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο.

Όλες οι δωρεές θα γίνονται κατευθείαν στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος με ΙΒΑΝ GR8901000230000002341216317 και ονομασία «Είσπραξη δωρεών προς αποπληρωμή εκτάκτων δαπανών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19». Το The Unplagued Concert θα μεταδοθεί την Πέμπτη 30/4 στις 20:30 μέσω live streaming εδώ.